Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 Yazılım Tavsiyesi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Ozdemir
    yanıtladı
    Aslı Alpr.clk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Afrm o kadar stabil ve olması gereken gibi iki gün içinde net olarak sorunu bulmaya çalışacağız bulamazsam hafta sonu mecburen İstanbul'a geleceğim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O zaman benzin yetersizliği vs değilde , patırdamaya sebep olan ateşleme devrelerini elden geçirmekte fayda var Buji,bobin vs.. İnşallah bir an önce halledersiniz , geçmiş olsun.

Bir yorum yaz:

• Alpr.clk
    yanıtladı
    Aslı Ozdemir tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aracınız avans vuruyorsa hava yakıt karışımını gözlemlemenizi tavsiye ederim. Bunun içinde bir adet AFR saati alıp takip etmenizde fayda var.

Ethanol ve toluen ile avans vurmanın önüne geçebilirsiniz ancak bunun içinde yeni bir yazılım gerekebilir , aracınıza neler yapıldığını tam bilmiyorum ancak belki de yakıtlı yazılım yapılmıştır veya ona yakındır ancak aldığınız TR şartlarındaki benzin bunu karşılamadığı için vuruntu yapıyor olabilir. Ek olarak yukarıda bahsedilen gibi oktan arttırıcı katkılarda kullanılabilir.

Bujilere de baktırmakta gerekebilir
    Afrm o kadar stabil ve olması gereken gibi iki gün içinde net olarak sorunu bulmaya çalışacağız bulamazsam hafta sonu mecburen İstanbul'a geleceğim

Bir yorum yaz:

• Ozdemir
    yanıtladı
    Aslı Alpr.clk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sorumlarımı halledemediğim için konuyu hortlatıyım dedim bazı durumlardan dolayı hiçbirşeyi değiştiremedim araba hala aynı durumda [emoji23] bu ay artık yaptırıcam inş araç tam gazda Yüksek hıza gelince buji veya bobin kırılmış patlatmaya başlıyordu sonra düzeliyor bir ihtimal bobinler yetersiz geliyordur dendi bu hafta bobinleri değiştirecem Bosch alayım ngk ya gerek varmı ilk sorunum bu bujiler laser iridium alıcam evo x double iridyuma gerek varmı?
    İkinci ihtimal bilgisayarsa enjektör cıktı ve benzinin yazılım için yeterli gelmediğini söylediler fakat stage 2 manic olan herkes o Zaman bu sorunu Yaşar die düşündüm çok ihtimal vermedim fakat geçen akşam yine aynı durumda araçtan benzin Cidde'n yetersizmişler avans vuruyormuş gibi hissettim belki bobinlerdir die düşündüm aynı sorunu sorduğum bir kaç kişi Araç basınç kaçırıyordur belki dediler fakat forge valf var onada çok ihtimal vermedim bildiğiniz uykularım kaçtı sorun ne die manic stage 2 de buna benzeyen veya herhangibir sorun yaşayan oldu mu aramızda?

Aracınız avans vuruyorsa hava yakıt karışımını gözlemlemenizi tavsiye ederim. Bunun içinde bir adet AFR saati alıp takip etmenizde fayda var.

Ethanol ve toluen ile avans vurmanın önüne geçebilirsiniz ancak bunun içinde yeni bir yazılım gerekebilir , aracınıza neler yapıldığını tam bilmiyorum ancak belki de yakıtlı yazılım yapılmıştır veya ona yakındır ancak aldığınız TR şartlarındaki benzin bunu karşılamadığı için vuruntu yapıyor olabilir. Ek olarak yukarıda bahsedilen gibi oktan arttırıcı katkılarda kullanılabilir.

Bujilere de baktırmakta gerekebilir

Bir yorum yaz:

• Alpr.clk
    yanıtladı
    Zaten bp alıyorum buji bobinden sonra aynı şey devam edersen toluenle bi denerim yine oluyorsa cumartesi telefonun çalar zaten maslaktaym napıyorsun diye [emoji23]

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    basinc kacirip kacirmadigini aracin performansindan anlayabilirsin, boost gostergesi var ise eger ordaki degerden de okunabilir zaten (manic sabit 1.4 veya 1.5 yurur, bunun alti basiyorsa sikinti var) bir diger anlama turu motordan rolantide tiss sesi geliyorsa veya valf gerektigi kadar ses cikarmiyorsa basinc tutamiyor demektir. buji konusunda bence orj buji de kullanabilirsin. illa alicam diyorsan ngk iridyum evo 10 bujisi koyabilirsin. pompa benzini herkesin ortak problemi. bu konuda da bo veya shellin 97 gorunumlu 95lerini tercih edersen cok asiri problem olmaz. veya oktan arttirici maddeler ekleyebilirsin (VP veya toluen) diger butun bilgiler icin numaram var kanka hahaha

Bir yorum yaz:

• Alpr.clk
    yanıtladı
    Sorumlarımı halledemediğim için konuyu hortlatıyım dedim bazı durumlardan dolayı hiçbirşeyi değiştiremedim araba hala aynı durumda [emoji23] bu ay artık yaptırıcam inş araç tam gazda Yüksek hıza gelince buji veya bobin kırılmış patlatmaya başlıyordu sonra düzeliyor bir ihtimal bobinler yetersiz geliyordur dendi bu hafta bobinleri değiştirecem Bosch alayım ngk ya gerek varmı ilk sorunum bu bujiler laser iridium alıcam evo x double iridyuma gerek varmı?
    İkinci ihtimal bilgisayarsa enjektör cıktı ve benzinin yazılım için yeterli gelmediğini söylediler fakat stage 2 manic olan herkes o Zaman bu sorunu Yaşar die düşündüm çok ihtimal vermedim fakat geçen akşam yine aynı durumda araçtan benzin Cidde'n yetersizmişler avans vuruyormuş gibi hissettim belki bobinlerdir die düşündüm aynı sorunu sorduğum bir kaç kişi Araç basınç kaçırıyordur belki dediler fakat forge valf var onada çok ihtimal vermedim bildiğiniz uykularım kaçtı sorun ne die manic stage 2 de buna benzeyen veya herhangibir sorun yaşayan oldu mu aramızda?

Bir yorum yaz:

• Yiğit G.
    yanıtladı
    Aslı MiniVolks tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Evet 200 tl imiş bugün ordaydım
    Ancak Beyin acılan modellerde 400 tl iymiş
    ben dr ecu da güncelleme yaptırdım beyin açılarak yapıldı 150 tl verdim. 20 dakkalık iş 400 lira nedir yahu şaka mı

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    ben de stoga donerken para verdigimi hatirlamiyorum

Bir yorum yaz:

• erhanaksoz
    yanıtladı
    Aslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Her guncelleme 200 tl diye biliyorum. Stock yazilima donseniz de 200 upgrade yapsaniz da

Stocka dönünce ücret taleb etmiyolardı. Güncelleme yapılırsa stage 1'den 2 ye yükseltme gibi ozaman 200 tl alıyolardı

Bir yorum yaz:

• MiniVolks
    yanıtladı
    Evet 200 tl imiş bugün ordaydım
    Ancak Beyin acılan modellerde 400 tl iymiş

Bir yorum yaz:

• GB246
    yanıtladı
    Her guncelleme 200 tl diye biliyorum. Stock yazilima donseniz de 200 upgrade yapsaniz da

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Bir guncelleme bedeli oluyor, ancak ne kadar oldugunu ben de tam bilmiyorum acikcasi..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• MiniVolks
    yanıtladı
    Selamlar-
    Aracımda miltek dp forge dv powershop stage 1 yazılım vardı
    Üstüne Aem 21-699c Kit ve Forge İntercooler ekledim
    Stage 2 yazılıma geçmem gerektiğini düşünüyorum haliyle .
    Geçen hafta powershopu aradım yazılım güncelleme 200 tl dendi. Bugün aradım 400 tl dendi stage1 yazılımdan stage 2 ye gecicem daha önce yaptıran ve fiyatı bilen arkadaşlar varmı fiyat karmaşasını anlayamadım.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Teşekkürler

Önümüzdeki yaza hazırlık yapıyorum bazı parçalarım mevcut, aşağıdaki setup için stage 1 de ortalama ne kadar güç alırız. Manic stg1 mi yoksa stg1 ayarında powershop custom mu yaptırayım çok kararsızım.
    son soru stage 2 durumunda aşağıdakilere ek olarak intercooler şart mı? Stage1 için aşağısı yeterli mi
    İskender downpipe+Forge dumpvalve+Aem CAI
    eger mehtanol takmayi dusunmuyorsaniz kesinlikle powershop custom yazilim yeterli olacaktir.. bu parcalara bir de intercooler eklerseniz cok keyiflenir arabaniz

Bir yorum yaz:

• DrAGA
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu ara maçada problem var ama DEVden iyisini yapıcam bir gün
    Merakla bekliyoruz abi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X