Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 Yazılım Tavsiyesi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tekrarlıyorum

Gtx2871 turbo arabayla orj bobin kullandım

Saygılar.
    respect...

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Tekrarlıyorum

Gtx2871 turbo arabayla orj bobin kullandım

Saygılar.

Bir yorum yaz:

• Yiğit G.
    yanıtladı
    Aslı DrAGA tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Dostum herkesin almasına gerek yok illa Manic yaptırdın diye değişmen gerekmiyor örneğin ben hala stock ne varsa onu kullanıyorum ve en ufak bir performans kaybım yok ama dediğim gibi cok gazlayan biri değilim Manic yaptır sonra gazla bakalım eğer Alperin dediği gibi özellikle yüksek devirlerde arac hız kesiyorsa o zaman düşünürsün
    Benim zaten bobinlerim 335 bobini hiçbir sorunum yok stage 2 yazılımla ama aldıgımda üstündeydi zaten o yüzden orj bobinle bunun farkını bilemiyorum hani bazen araç yüklüde olsa değiştirmeyin bobin hiçbir işe yaramaz deniyor ya o bakımdan sordum.

Bir yorum yaz:

• DrAGA
    yanıtladı
    Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Şimdi anlamadım bobinler değişti , araç düzeldi mi ? E hani bobin değiştirmeyin bir işe yaramaz dı ?
    Dostum herkesin almasına gerek yok illa Manic yaptırdın diye değişmen gerekmiyor örneğin ben hala stock ne varsa onu kullanıyorum ve en ufak bir performans kaybım yok ama dediğim gibi cok gazlayan biri değilim Manic yaptır sonra gazla bakalım eğer Alperin dediği gibi özellikle yüksek devirlerde arac hız kesiyorsa o zaman düşünürsün

Bir yorum yaz:

• Alpr.clk
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Alakasız olacak ama Bursa buluşmasında isminizi göremedim
    Yazdırmayı unutmuşumdur[emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı Alpr.clk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bursada her kafadan bir ses çıkınca bilemedik bizde delphilerin üs kısmı alaşım olduğundan fazla ısınınca kaçırıyormuş en son 4 tane Bosch bobin aldm direk otobana cıktm hiçbir sorun yoktu benim derdim bobinmiş

Alakasız olacak ama Bursa buluşmasında isminizi göremedim

Bir yorum yaz:

• Alpr.clk
    yanıtladı
    Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Şimdi anlamadım bobinler değişti , araç düzeldi mi ? E hani bobin değiştirmeyin bir işe yaramaz dı ?
    bursada her kafadan bir ses çıkınca bilemedik bizde delphilerin üs kısmı alaşım olduğundan fazla ısınınca kaçırıyormuş en son 4 tane Bosch bobin aldm direk otobana cıktm hiçbir sorun yoktu benim derdim bobinmiş

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    farkli marka takmak bir ise yaramiyor. ama tabiki de periyodik olarak baktirip gerekiyorsa degismekte fayda var

Bir yorum yaz:

• Yiğit G.
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• DrAGA
    yanıtladı
    Aslı Alpr.clk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayır s olması değil sorun [emoji23] delphi bobin olması arabada cuma değiştirdim dün gece denedim 180 de kesme yapan araba sıkıntısız kadran deviyor artık lütfen arabam s diye bahane bulma bana jcw turbo aldırtcan en sonunda[emoji16]

Bunlar hep JCW alman için işte

Bir yorum yaz:

• Alpr.clk
    yanıtladı
    Aslı DrAGA tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Buji de bobinler de orjinal JCW benzin sürekli aynı pompadan shell nitro almaktayım manic stg2 halen mevcut kullanmaktayım arada gazlayan biri olarak en ufak sorun yasamadım gayet yeterli ve dengeli gidiyorum powershopta manic yaparken buji bobinler değişir muhtemelen demişlerdi bana da yetmez denmişti ancak suana kadar canavar gibi hiç bir sorun yok Alper yasadığı sıkıntının sebebi acaba S olması olabilir mi buji bobinler farklıysa sayet bilemiyorum işin uzmanları konussun diyeyim
    Hayır s olması değil sorun [emoji23] delphi bobin olması arabada cuma değiştirdim dün gece denedim 180 de kesme yapan araba sıkıntısız kadran deviyor artık lütfen arabam s diye bahane bulma bana jcw turbo aldırtcan en sonunda[emoji16]

Bir yorum yaz:

• Fleric
    yanıtladı
    yakıt tüketimini düşürmek adına stage 1 atsam sıkıntı olur mu ? motorun ömrünü düşürmek gibi

Bir yorum yaz:

• DrAGA
    yanıtladı
    Buji de bobinler de orjinal JCW benzin sürekli aynı pompadan shell nitro almaktayım manic stg2 halen mevcut kullanmaktayım arada gazlayan biri olarak en ufak sorun yasamadım gayet yeterli ve dengeli gidiyorum powershopta manic yaparken buji bobinler değişir muhtemelen demişlerdi bana da yetmez denmişti ancak suana kadar canavar gibi hiç bir sorun yok Alper yasadığı sıkıntının sebebi acaba S olması olabilir mi buji bobinler farklıysa sayet bilemiyorum işin uzmanları konussun diyeyim

Bir yorum yaz:

• Yiğit G.
    yanıtladı
    Manic yazılım düşünen biri olarak konuyu takipteyim arkadaşım Haber edersen sevinirim.

Bir yorum yaz:

• Alpr.clk
    yanıtladı
    Aslı Ozdemir tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    O zaman benzin yetersizliği vs değilde , patırdamaya sebep olan ateşleme devrelerini elden geçirmekte fayda var Buji,bobin vs.. İnşallah bir an önce halledersiniz , geçmiş olsun.
    Teşekkür ederim

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X