Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Yazılım Tavsiyesi
Çöküş
X
-
Aslı DrAGA tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDostum herkesin almasına gerek yok illa Manic yaptırdın diye değişmen gerekmiyor örneğin ben hala stock ne varsa onu kullanıyorum ve en ufak bir performans kaybım yok ama dediğim gibi cok gazlayan biri değilim Manic yaptır sonra gazla bakalım eğer Alperin dediği gibi özellikle yüksek devirlerde arac hız kesiyorsa o zaman düşünürsün
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞimdi anlamadım bobinler değişti , araç düzeldi mi ? E hani bobin değiştirmeyin bir işe yaramaz dı ?
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlakasız olacak ama Bursa buluşmasında isminizi göremedim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Alpr.clk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbursada her kafadan bir ses çıkınca bilemedik bizde delphilerin üs kısmı alaşım olduğundan fazla ısınınca kaçırıyormuş en son 4 tane Bosch bobin aldm direk otobana cıktm hiçbir sorun yoktu benim derdim bobinmiş
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞimdi anlamadım bobinler değişti , araç düzeldi mi ? E hani bobin değiştirmeyin bir işe yaramaz dı ?
Bir yorum yaz:
-
farkli marka takmak bir ise yaramiyor. ama tabiki de periyodik olarak baktirip gerekiyorsa degismekte fayda var
Bir yorum yaz:
-
Şimdi anlamadım bobinler değişti , araç düzeldi mi ? E hani bobin değiştirmeyin bir işe yaramaz dı ?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Alpr.clk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayır s olması değil sorun [emoji23] delphi bobin olması arabada cuma değiştirdim dün gece denedim 180 de kesme yapan araba sıkıntısız kadran deviyor artık lütfen arabam s diye bahane bulma bana jcw turbo aldırtcan en sonunda[emoji16]
Bir yorum yaz:
-
Aslı DrAGA tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBuji de bobinler de orjinal JCW benzin sürekli aynı pompadan shell nitro almaktayım manic stg2 halen mevcut kullanmaktayım arada gazlayan biri olarak en ufak sorun yasamadım gayet yeterli ve dengeli gidiyorum powershopta manic yaparken buji bobinler değişir muhtemelen demişlerdi bana da yetmez denmişti ancak suana kadar canavar gibi hiç bir sorun yok Alper yasadığı sıkıntının sebebi acaba S olması olabilir mi buji bobinler farklıysa sayet bilemiyorum işin uzmanları konussun diyeyim
Bir yorum yaz:
-
yakıt tüketimini düşürmek adına stage 1 atsam sıkıntı olur mu ? motorun ömrünü düşürmek gibi
Bir yorum yaz:
-
Buji de bobinler de orjinal JCW benzin sürekli aynı pompadan shell nitro almaktayım manic stg2 halen mevcut kullanmaktayım arada gazlayan biri olarak en ufak sorun yasamadım gayet yeterli ve dengeli gidiyorum powershopta manic yaparken buji bobinler değişir muhtemelen demişlerdi bana da yetmez denmişti ancak suana kadar canavar gibi hiç bir sorun yok Alper yasadığı sıkıntının sebebi acaba S olması olabilir mi buji bobinler farklıysa sayet bilemiyorum işin uzmanları konussun diyeyim
Bir yorum yaz:
-
Manic yazılım düşünen biri olarak konuyu takipteyim arkadaşımHaber edersen sevinirim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozdemir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO zaman benzin yetersizliği vs değilde , patırdamaya sebep olan ateşleme devrelerini elden geçirmekte fayda varBuji,bobin vs.. İnşallah bir an önce halledersiniz , geçmiş olsun.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: