Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 Yazılım Tavsiyesi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı DrAGA tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    DEV den sonra zirveyi zorlamak zor olur ama
    Bu ara maçada problem var ama DEVden iyisini yapıcam bir gün

Bir yorum yaz:

• Lucky Jackal
    yanıtladı
    Kurtuldum çok şükür fiyatları sabit stage 1 veya 2 olmasının ekstra bir farkı yok sadece içindeki kodları değişiyor
    Teşekkürler
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Agriza isigini sonduruyor yazilim direk

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Önümüzdeki yaza hazırlık yapıyorum bazı parçalarım mevcut, aşağıdaki setup için stage 1 de ortalama ne kadar güç alırız. Manic stg1 mi yoksa stg1 ayarında powershop custom mu yaptırayım çok kararsızım.
    son soru stage 2 durumunda aşağıdakilere ek olarak intercooler şart mı? Stage1 için aşağısı yeterli mi
    İskender downpipe+Forge dumpvalve+Aem CAI

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Selamlar,
    Stage 1 Manic'in fiyatı ile ilgili bir bilginiz var mı acaba? bir de meşhur downpipe sonrası arıza ışığından kurtuldunuz mu
    Agriza isigini sonduruyor yazilim direk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı karanlik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    reklama girer diye
    çok paylaşmayı sevmiyorum araçlarımı forumlarda (:
    Forum kuralları bunu gerektiriyor zaten Paylaşın da gözümüz gönlümüz açılsın

Bir yorum yaz:

• DrAGA
    yanıtladı
    Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Selamlar,
    Stage 1 Manic'in fiyatı ile ilgili bir bilginiz var mı acaba? bir de meşhur downpipe sonrası arıza ışığından kurtuldunuz mu
    Kurtuldum çok şükür fiyatları sabit stage 1 veya 2 olmasının ekstra bir farkı yok sadece içindeki kodları değişiyor

Bir yorum yaz:

• karanlik
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aracınızın konusunu GARAJ bolumunde göremedım bizi neden mahrum bıraktınız aracınızdan
    reklama girer diye
    çok paylaşmayı sevmiyorum araçlarımı forumlarda (:

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı karanlik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    elimde çok güzel 39.000 de LCI, boyasız, jant, cam tavan, bi-xenon lu, otomatik, stage 2 parçaları takılmış, henüz yazılım yapılmamış MCS var isteyen varsa
    Aracınızın konusunu GARAJ bolumunde göremedım bizi neden mahrum bıraktınız aracınızdan

Bir yorum yaz:

• karanlik
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    al bi tane otomatik r56 S
    elimde çok güzel 39.000 de LCI, boyasız, jant, cam tavan, bi-xenon lu, otomatik, stage 2 parçaları takılmış, henüz yazılım yapılmamış MCS var isteyen varsa

Bir yorum yaz:

• Lucky Jackal
    yanıtladı
    Hazır konu hortlamışken bende uzun zamandır yazmak istediklerimi yazayım hemen öncelikle uzun zamandır forumda yoktum sebebine gelince artık Evli biriyim düğün telaşı vs uzun sürdü...
    Az önce yazdığım yazıya baktımda suan resmen kendime güldüm söze gelecek olursak özgünde yaptırdığım yazılım sonrasında hata verdi arıza ısıgı yaktı lamda sensörü falan diye bişeydi yapmadığım sey kalmadı kaç defa Özgüne gittiğimi hatırlamıyorum bile ve ne yazıkki ilk gittiğim halinden eser yoktu her gittiğimde bir eskisinden daha cok ilgisizlikle karşılandım ve en son kafam iyice bozuldu açıkçası ne olursa olsun diyerek aracı stock hale çevirip dün itibariyle Powershopta saolsun Baycu ve Onurla konuşup maliyetli olsa da Manic Stage 2 1.5 bar yazılım yaptırdım şuan sadece aracımı dinliyorum o kadar söyliyim bu kadar mı fark eder bir yazılım sanki önceden hiçbir şey yapılmamıs gibi ve bana göre paraya değiyor Powershop custom yazılımı bilmiyorum ama eger paraya cok takılmazsanız Manic efsane bir olaymış onu gördüm fiyat olarak da custom 1000tl manic 600euro olarak satın alabilirsiniz son olarak forumda özellikle bu konuyla ilgili olarak yorum yapan Kerem ve Doğayı da ayrıca tebrik ediyorum çünkü adamlar ne dediyse doğru çıkıyor tecrübe önemli sonuçta
    Selamlar,

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bi arabam olsa da Manic yapsam
    al bi tane otomatik r56 S

Bir yorum yaz:

• DrAGA
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    MINI için eğer stage 2 ve üzeri bir setup hazırlanıyorsa kesinlikle MANIC dışına çıkmam 1.6 - 1.7 bar arası peak ve 1.5 cont basınç ile ve tabiki gerekli donanımlarla oldukça keyifli oluyor. Setup konusunda Kerem'in DEV de yaptıkları ve Doğa'nın GP si zaten efsane oldu. Adamlar KING ahahah ��
    Aynen öyle abi adamlar işi biliyo

Bir yorum yaz:

• DrAGA
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    DEV den sonra zirveyi zorlamak zor olur ama

Bir yorum yaz:

• DrAGA
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    abi oncelikle mutluluklar diliyorum
    forum ortaminda bu tarz konulara yorum atildiginda, insanlar marka fanatikligi varmis gibi algilayabiliyor.. ama cidden deneyip tecrube ettiklerimizi aktarmaya calisiyoruz keremin de dedigi gibi bir r56 daha alsam yine manic veya powershop custom yazilim yaptirirdim, su an r53umde ve s2000imde ozgunun yazilimini kullaniyorum.. kim hangi arabada iyiyse ona yaptirmak en dogrusu
    Eyvallah dostum cok saolasın kesinlikle katılıyorum yazılım konusunda biraz maliyetli bir tecrübe oldu benim için ama değdi ne yalan söliyim aracın hem gidişi hemde sesi değişti diğer konularda zaten dediklerinizi direk uyguladım ve gayet memnunum tesekkurler

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Hazır konu hortlamışken bende uzun zamandır yazmak istediklerimi yazayım hemen öncelikle uzun zamandır forumda yoktum sebebine gelince artık Evli biriyim düğün telaşı vs uzun sürdü...
    Az önce yazdığım yazıya baktımda suan resmen kendime güldüm söze gelecek olursak özgünde yaptırdığım yazılım sonrasında hata verdi arıza ısıgı yaktı lamda sensörü falan diye bişeydi yapmadığım sey kalmadı kaç defa Özgüne gittiğimi hatırlamıyorum bile ve ne yazıkki ilk gittiğim halinden eser yoktu her gittiğimde bir eskisinden daha cok ilgisizlikle karşılandım ve en son kafam iyice bozuldu açıkçası ne olursa olsun diyerek aracı stock hale çevirip dün itibariyle Powershopta saolsun Baycu ve Onurla konuşup maliyetli olsa da Manic Stage 2 1.5 bar yazılım yaptırdım şuan sadece aracımı dinliyorum o kadar söyliyim bu kadar mı fark eder bir yazılım sanki önceden hiçbir şey yapılmamıs gibi ve bana göre paraya değiyor Powershop custom yazılımı bilmiyorum ama eger paraya cok takılmazsanız Manic efsane bir olaymış onu gördüm fiyat olarak da custom 1000tl manic 600euro olarak satın alabilirsiniz son olarak forumda özellikle bu konuyla ilgili olarak yorum yapan Kerem ve Doğayı da ayrıca tebrik ediyorum çünkü adamlar ne dediyse doğru çıkıyor tecrübe önemli sonuçta
    abi oncelikle mutluluklar diliyorum
    forum ortaminda bu tarz konulara yorum atildiginda, insanlar marka fanatikligi varmis gibi algilayabiliyor.. ama cidden deneyip tecrube ettiklerimizi aktarmaya calisiyoruz keremin de dedigi gibi bir r56 daha alsam yine manic veya powershop custom yazilim yaptirirdim, su an r53umde ve s2000imde ozgunun yazilimini kullaniyorum.. kim hangi arabada iyiyse ona yaptirmak en dogrusu

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X