Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Yazılım Tavsiyesi
Çöküş
X
-
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterr53 aracımdan çıkan aem v2 w/m kit var elimde isterseniz. kontrol ünitesi multi input olan model. atmosferik araçlarada da takılabiliyor yada aracın basınç sensörüne bağlanarak da kullanılabiliyor. tek sorunu kablolarına ek yapılması lazım. soketleri mevcut ancak sökerken kabloları kesip çıkartmıştım.
benim bu setup la ne kadar güç alırız tahminen n14 den? tecrübe eden var mı
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterr53 aracımdan çıkan aem v2 w/m kit var elimde isterseniz. kontrol ünitesi multi input olan model. atmosferik araçlarada da takılabiliyor yada aracın basınç sensörüne bağlanarak da kullanılabiliyor. tek sorunu kablolarına ek yapılması lazım. soketleri mevcut ancak sökerken kabloları kesip çıkartmıştım.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞu an zaten manic ile custom arasında gidip geliyorum. Ciddi fiyat farkı var manic değer mi değmez mi bilemiyorum. Çok uygun fiyata bir tanede aem v2 water/meth kaçırdım. keşke alabilseydim. Sizce manic veya powershop custom? araba otomatik bu arada
r53 aracımdan çıkan aem v2 w/m kit var elimde isterseniz. kontrol ünitesi multi input olan model. atmosferik araçlarada da takılabiliyor yada aracın basınç sensörüne bağlanarak da kullanılabiliyor. tek sorunu kablolarına ek yapılması lazım. soketleri mevcut ancak sökerken kabloları kesip çıkartmıştım.
Bir yorum yaz:
-
manic yazılımın en güzel ve kullanışlı tarafı, sps mod lie 3 mod arasında seçim yapılabilmesi. istenirse araç stock olarak yada 1,3 ve 1,5 bar basınçlar ile kullanılabiliyor. powershop custım stg2 ile aralarında uçurum bir fark yok. şuanki euro kuru göz önüne alınırsa custom daha mantıklı olabilir.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞu an zaten manic ile custom arasında gidip geliyorum. Ciddi fiyat farkı var manic değer mi değmez mi bilemiyorum. Çok uygun fiyata bir tanede aem v2 water/meth kaçırdım. keşke alabilseydim. Sizce manic veya powershop custom? araba otomatik bu arada
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdirek stg2 olacak zaten araciniz bu setupla. buji vs degistirmeye hic gerek yok..Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterstg2 için oldukça yeterli bir setup aracınızdaki. çok keyifli olacak
Bir yorum yaz:
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhortlattımintercooler da tamam,Forge aldım. buji vs değiştirmek gerekir mi? 60bin bakımı yeni yapıldı orjinal bujiler ile değiştirmişti Yusuf usta. stg1 yerine stg2 tercih etmek için bu setup yeterli mi şu an, yoksa stg2 için extra bir parça daha gerekir mi? yapmışken stg2 yapayım diyorum.
downpipe+forge dumpvalve+aem cai+forge intercooler
Bir yorum yaz:
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhortlattımintercooler da tamam,Forge aldım. buji vs değiştirmek gerekir mi? 60bin bakımı yeni yapıldı orjinal bujiler ile değiştirmişti Yusuf usta. stg1 yerine stg2 tercih etmek için bu setup yeterli mi şu an, yoksa stg2 için extra bir parça daha gerekir mi? yapmışken stg2 yapayım diyorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstereger mehtanol takmayi dusunmuyorsaniz kesinlikle powershop custom yazilim yeterli olacaktir.. bu parcalara bir de intercooler eklerseniz cok keyiflenir arabanizintercooler da tamam,Forge aldım. buji vs değiştirmek gerekir mi? 60bin bakımı yeni yapıldı orjinal bujiler ile değiştirmişti Yusuf usta. stg1 yerine stg2 tercih etmek için bu setup yeterli mi şu an, yoksa stg2 için extra bir parça daha gerekir mi? yapmışken stg2 yapayım diyorum.
Bir yorum yaz:
-
Hanahhahahahahhahaha
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstermarkti abi o zaman hahahaha)))
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEuro 1.8 ken sen ilkokuldaydın hahahah
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: