Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 Yazılım Tavsiyesi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Peki benim de bir sorum var; üst kapak temizliği (emme valflerindeki kurum) yapmadan methanol kit alıp zamanla püskürtülen methanolle beraber bu kurumların temizlemesi nekadar doğru birşeydir?
    üst kapak temizliği için en sağlıklı yöntem kapak açmak. meth kapak içinin pislenmesini engeller ve çok kötü durumda değilse az da olsa temizler. yurt dışında sea foam denilen bir sıvı var, motorun pcv emiş hortumundan içeri basılıyor ve kurumları temizliyor. youtube ve google da bir çok örneği var uygulamasının. ancak bu sıvı tr de bulunmadığı için bende içeriğini araştırıp benzer bir sıvı yaparak eski aracımda denemiştim. endoskopik kamera ile bakınca 3. - 4. denemeden sonra gözle görülür şekilde temizlendiğini gördüm. karışım içeriğini yazmayı çok uygun bulmuyorum, sonuçta kendi riskimi alıp denedim. bu işlemi yaptıktan ve yüksek devir bir kaç kullanımdan sonra araç kurum birikintilerini egzozdan atıyor. fakat kurum parçacıkları bir yerleri tıkayabiliyor.

Bir yorum yaz:

• Lucky Jackal
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    r53 aracımdan çıkan aem v2 w/m kit var elimde isterseniz. kontrol ünitesi multi input olan model. atmosferik araçlarada da takılabiliyor yada aracın basınç sensörüne bağlanarak da kullanılabiliyor. tek sorunu kablolarına ek yapılması lazım. soketleri mevcut ancak sökerken kabloları kesip çıkartmıştım.
    Düşüneyim biraz, en son onun yerine oil catch can alayım diye tasarladım. Sonuçta roll/drag vs hiç işim yok, çok ucuza denk geldiği için almış olmak için alcaktım o da kaçtı zaten, en azından catch can'in faydasını görürüz, alınık uygun fiyatlı 2. el Oil Catch Can bu arada
    benim bu setup la ne kadar güç alırız tahminen n14 den? tecrübe eden var mı

Bir yorum yaz:

• kaganaydin
    yanıtladı
    r53 aracımdan çıkan aem v2 w/m kit var elimde isterseniz. kontrol ünitesi multi input olan model. atmosferik araçlarada da takılabiliyor yada aracın basınç sensörüne bağlanarak da kullanılabiliyor. tek sorunu kablolarına ek yapılması lazım. soketleri mevcut ancak sökerken kabloları kesip çıkartmıştım.
    Peki benim de bir sorum var; üst kapak temizliği (emme valflerindeki kurum) yapmadan methanol kit alıp zamanla püskürtülen methanolle beraber bu kurumların temizlemesi nekadar doğru birşeydir?

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Şu an zaten manic ile custom arasında gidip geliyorum. Ciddi fiyat farkı var manic değer mi değmez mi bilemiyorum. Çok uygun fiyata bir tanede aem v2 water/meth kaçırdım. keşke alabilseydim. Sizce manic veya powershop custom? araba otomatik bu arada

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    manic yazılımın en güzel ve kullanışlı tarafı, sps mod lie 3 mod arasında seçim yapılabilmesi. istenirse araç stock olarak yada 1,3 ve 1,5 bar basınçlar ile kullanılabiliyor. powershop custım stg2 ile aralarında uçurum bir fark yok. şuanki euro kuru göz önüne alınırsa custom daha mantıklı olabilir.

Bir yorum yaz:

• Alpr.clk
    yanıtladı
    Şu an zaten manic ile custom arasında gidip geliyorum. Ciddi fiyat farkı var manic değer mi değmez mi bilemiyorum. Çok uygun fiyata bir tanede aem v2 water/meth kaçırdım. keşke alabilseydim. Sizce manic veya powershop custom? araba otomatik bu arada
    Ben Manic kullanıyorum ama Euro daha düşüktü şuan ciddi fark var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Custom tercih ederdim. Çünkü aralarında çok fazla bir fark görmüyorum ben. Doğa daha bilgili bu konuda, mutlaka yorum katacaktır.

Bir yorum yaz:

• selim.ilgaz.5
    yanıtladı
    Manic degmez (bence)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Lucky Jackal
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    direk stg2 olacak zaten araciniz bu setupla. buji vs degistirmeye hic gerek yok..
    stg2 için oldukça yeterli bir setup aracınızdaki. çok keyifli olacak

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    hortlattım intercooler da tamam,Forge aldım. buji vs değiştirmek gerekir mi? 60bin bakımı yeni yapıldı orjinal bujiler ile değiştirmişti Yusuf usta. stg1 yerine stg2 tercih etmek için bu setup yeterli mi şu an, yoksa stg2 için extra bir parça daha gerekir mi? yapmışken stg2 yapayım diyorum.
    downpipe+forge dumpvalve+aem cai+forge intercooler
    stg2 için oldukça yeterli bir setup aracınızdaki. çok keyifli olacak

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    hortlattım intercooler da tamam,Forge aldım. buji vs değiştirmek gerekir mi? 60bin bakımı yeni yapıldı orjinal bujiler ile değiştirmişti Yusuf usta. stg1 yerine stg2 tercih etmek için bu setup yeterli mi şu an, yoksa stg2 için extra bir parça daha gerekir mi? yapmışken stg2 yapayım diyorum.
    direk stg2 olacak zaten araciniz bu setupla. buji vs degistirmeye hic gerek yok..

Bir yorum yaz:

• Lucky Jackal
    yanıtladı
    eger mehtanol takmayi dusunmuyorsaniz kesinlikle powershop custom yazilim yeterli olacaktir.. bu parcalara bir de intercooler eklerseniz cok keyiflenir arabaniz

Bir yorum yaz:

• ozanoztrk
    yanıtladı
    Hanahhahahahahhahaha

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• MUSTANG
    yanıtladı
    markti abi o zaman hahahaha
    Hahahaahha )))