Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Kapak açıldı, guide lar, keçeler, lastikler vs değişecek, güzel kurum bağlamış üşenmesem yüklerim resimleri, altta pek bişey çıkmadı çıksaydı forged piston alacaktım. Temizlik Allah'ın emri olmuş, port polish muhabbeti benim için risk olur, istanbulda olsam düşünebilirdim. Belki egzoz manifoldunu ve turbonun manifoldla birleştiği yeri hem temizlik hem camiaya katkım olsun
diye bi kaç milim alabilirim o da neye yarar bilinmez. Ben bilinçli kullanırım çok ama yine de bu pcv ye kafayı taktım, araba bile kabul etmiyor o kötü pcv yi sürekli kaçak yapıyor
, şu hava filtre borusuna giren pcv den gelen boruyu aşşağı salıcam zaten, öbür emme tarafına gideni ne yapacağız orası meçhul, sökünce direk araba sapıtıyor emmeye bağlı olduğu için, körlesem karter basıncı artıyormuş yağ çubuğu fırlarmış, bilemedim, heralde direk meth takıp devam edicem, şuan dv ve meth kitim eksik, ancak açmışken zincir değişsem mi diye düşünüyorum usta zincirde uzama vs yok iyi, zincir işine girersen palet vs değişecek masraflı olur dedi, sadece zincir değimiyor mu eski vag tsi ımda sadece zincir değişiyordu palet vs değişmeden. sonuç olarak gayet saglıklı bi n14 jcw de 265 hp geçmek zor sanırım bu speclerde (aem cai,dv,meth,63 mm turboback,cooler) pompa yakıtı ile. Aklımda yunanlılar, powershop custom ve manic var ama manic' e o parayı vermeyeceğim gibi duruyor çünkü iyi bi yazılımla aynı verim alınabilmesi lazım. Şöyle bi alternatifim de var; sport moduna toluen map yapılabiliyor, yani sps olmadan çift map. Normal modda pompa benzini, sport mod 100 oktan setup vs.

Bir yorum yaz: