Olur abi Hayır demem bak
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
CAS Module paramater aktivasyonu
Çöküş
X
-
Aslı ozkanyalcin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBnm cm aynalar ve cam kapatabiliyor mu acaba 2012 model
Yorum Yap
-
Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster2013 jcw var serkan bi musait oldugun zman sunada yapsak
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhttp://youtu.be/XETl9iH3CxY yeni parametre guncellemesi
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahahahahahaa coook guzel olmussa bende istiyorum bundan kesinlikle )
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen anlamazsın bu işlerden gel bir ara ögretiyim Aksam iftarda anlatırım biraz karışık malum
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAksam iftarda yokum ben ama bi ara ogret banada bunu nasil yaptigini. Kendimi paraliyorum ayna kapatabileyim diye adam herseyi kapatiyor artik kumandasiyla : )))
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAksam iftarda yokum ben ama bi ara ogret banada bunu nasil yaptigini. Kendimi paraliyorum ayna kapatabileyim diye adam herseyi kapatiyor artik kumandasiyla : )))
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSerkan bu applicationa update gelince yeni opsyonlar da acar mı sence?
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBMW için yeni özellikler eklenmiş, özellikle F serileri için ancak R56 için henüz geliştirme aşamasındaymış. MINI de farklı özellikler için uygulamanın data dosyalarına erişim üzerinde bir kaç deneme yaptım. Park ışıklarının voltajını düşürüp yükseltebildim sadece ama bu seferde ya benzin deposunun kapağı kilitli kalıyor yada bagaj : )) son zamanlarda da işten dolayı uğraşacak vaktim olmadı. Benim amacım emniyet kemeri kontrol modülüne ve yağmur sensörü modülüne erişmek. Boş olduğum bir ara yine üzerinde kafa patlatacağım. (yağmur yağınca sunroof kapatmak...)
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZaten bütün amaç o degil mi bir ara yine bulusalım bendeki programa bakalım Ediabas diye bir programdı sanırım.
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEDIBAS INPA uygulamaları NCSExpert gibi uygulamalar ile OBD protokolü arasında bağlantı kurmaya yarıyor abi. NCSExpert ve NCSDummy uygulamalarından parametrelerin doğru bellek adreslerini alıp bendeki uygulamada doğru yerlere yazabilirsek aslında işimizi görecek. Voltaj ayarı için böyle birşey denedim ben. Hexedecimal değerlerini ve bellek adreslerini yakalayabilmek çok meşakatli bir iş. Sende OBD / Usb kablo vardı sanırım dimi ? onu senden alıp biraz daha kurcalayabilirim
Yorum Yap
Yorum Yap