Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
CAS Module paramater aktivasyonu
Çöküş
X
-
kablo siparişi vericektim ama bluetooth ile de aynı bağlantıyı kurabileceğimi düşünüp vazgeçtim sipariş vermekten. ayn deki kabloyu bir görmek lazım. usb / obd2 olması gerekiyor. ayn ye gittiğimde bir bakarım kabloya. eğer olursa ödünç alıp, kodlama denemelerine kablo ile devam edebilirim. ama kablonun yaptığı işi bluetooth da yapabilir diye düşünüyorum.
-
Okudugum yazıya beraber de bakarız o konu hep guncel zaten ama sanırım Laptop ile yaptıklarından illa ki kablo kullanıyorlar.Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkablo siparişi vericektim ama bluetooth ile de aynı bağlantıyı kurabileceğimi düşünüp vazgeçtim sipariş vermekten. ayn deki kabloyu bir görmek lazım. usb / obd2 olması gerekiyor. ayn ye gittiğimde bir bakarım kabloya. eğer olursa ödünç alıp, kodlama denemelerine kablo ile devam edebilirim. ama kablonun yaptığı işi bluetooth da yapabilir diye düşünüyorum.
Yorum Yap
-
Kablonun yapim semasida vardi biyerlerde. Onu bulsakda isimizi gorebilirAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOkudugum yazıya beraber de bakarız o konu hep guncel zaten ama sanırım Laptop ile yaptıklarından illa ki kablo kullanıyorlar.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
DCAN Cable diye geciyor.Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKablonun yapim semasida vardi biyerlerde. Onu bulsakda isimizi gorebilir
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap


Yorum Yap