Aslı GRKM tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Aracinizi nerede yikatiyorsunuz?
Çöküş
X
-
Hem de nasıl bir de boyum cok uzun oldugundan tabii tavanı yapmak bir kolay oluyor ki sorma gitsin :P
-
Hep kendim yikar ugrasirim benden daha iyi yikayan ve temizleyen gormedim
5 saat suruyo yikamam kurulamam nxt atmam su bu anca
Bir yorum yaz:
-
Otoparkin icindeki mi?Aslı ONRCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBahcede yikiyorum
Yalniz bir ay once floryada bir yerde yikattim cidden super yikadilar. Adam benim kadar ariza cikti.. Karakoldan asagi dogru gittikten sonra halisahaya sola donun dumduz gidin sagda 
Bir yorum yaz:
-
Marmara foruma takılıyorum son zamanlarda Aqua baya iyiler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBahcede yikiyorum
Yalniz bir ay once floryada bir yerde yikattim cidden super yikadilar. Adam benim kadar ariza cikti.. Karakoldan asagi dogru gittikten sonra halisahaya sola donun dumduz gidin sagda
Bir yorum yaz:
-
araba biraz büyük olunca iyi spor oluyordurAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNisantası civarında adam gibi yıkamacı olmadıgından Maslak Meguiars, ama genelde evde kendim yıkıyorum hem spor oluyor nxt ustune de quick wax tmmdır
Bir yorum yaz:
-
Meguiarsda mi yikattin?Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugun maslakta yikattim pisman oldum. Simdi mahallede tekrar yikatcamm....
Bir yorum yaz:
-
Bugun maslakta yikattim pisman oldum. Simdi mahallede tekrar yikatcamm....
Bir yorum yaz:
-
evet nişantaşında yıkamacı yok!! sanırım iyi bir yıkamacı iyi iş yapar girişimci arkadaşlara duyurulur
Bir yorum yaz:
-
Nisantası civarında adam gibi yıkamacı olmadıgından Maslak Meguiars, ama genelde evde kendim yıkıyorum hem spor oluyor nxt ustune de quick wax tmmdır
Bir yorum yaz:
-
Zekeriyakoy sonax. Gayet ilgililer ama benim disimda herkese ters bi lokasyondur muhtemelen
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: