Ben Izmir'de Mavibahçe'de yıkatıyordum. Birgün arabanın disklerine kadar silikon sıktılar, jantlara sıktıklarını silmemisler. Balatalara kadar o silikon yapışınca tersleyip bir daha götürmedim.
Şimdi Koçtaş'ta yıkatıyorum. Biraz sıkıcı oluyor ama kafam (şimdilik) rahat.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Aracinizi nerede yikatiyorsunuz?
Çöküş
X
-
Bi görüşelim ozaman aynı semtteyiz mademkiAslı Leoo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGenelde ben yıkarım isteyen olursa birlikte yıkarız Zeytinburnu civarına gelen olursa ürünler hazır cila vs biraz hastalık seviyesinde [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Genelde ben yıkarım isteyen olursa birlikte yıkarız Zeytinburnu civarına gelen olursa ürünler hazır cila vs biraz hastalık seviyesinde [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
merciAslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHiç görmedim ama yıkar herhalde neden yıkamasın
yarın gidebilirsem sorarım ama
Bazi yikamacilar yikamiyoruz biz diyor da o yuzden
Bir yorum yaz:
-
Hiç görmedim ama yıkar herhalde neden yıkamasınAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKiziltoprak Megu motosiklet yikiyor mu?
yarın gidebilirsem sorarım ama
Bir yorum yaz:
-
Telepati yaptim gelmemisAslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir telefon açtın da, indirimin yok mu dedim
))
Bir yorum yaz:
-
Bir telefon açtın da, indirimin yok mu dedimAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBize indirim yok mu super urunler var sitenizde
Bir yorum yaz:
-
hahahahaAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu aralar bulutlara yıkatıyorım,işcilikleri güzel.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Bu aralar bulutlara yıkatıyorım,işcilikleri güzel.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Bize indirim yok mu super urunler var sitenizdeAslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIste sizler boyle trafik cekmeyin park yeri aramayin yorulmayin diye kullanimi kolay, tasarimi sade ve kaliteli bir websitesi tasarlatiyorum
Detaylari cok yakinda paylasiyor olurum
Bir yorum yaz:
-
Palladium autowax. Genel olarak memnunum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Altunizade'de bulunan zadex'ten çok memnunum ben de , tabi arada kızıltoprak meguiarsa da gidiyorum ikisini de tavsiye ederim😃
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Meguiar's Avcılar sahipleri cok yakın arkadaşımdır 😉 işçiliklerine imzamı atarım
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: