Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bugün Borusanda Bmwnin altını üstünü sagını solunu güzelce yıkadık,neyse sonra Maslak Opete geçtim yakıt almaya pompacı yaklaştı hemen abi hayırlı olsun gülegüle kullanın, dedim 1 seneden fazla oldu aracı alalı inanmadı surat yaptı İnanın bu durumu en az 10 kez yaşamışımdır sanırım detaylı temizlikten
abi bana sahsi garaji haric kalite urunlerle foam lance kullanan bir uygulama merkezi gosterebilir misin ?
Foam tamamiyle keyfi Gorkem maslak swiss wax I yikamasini begeniyorlar arkadaslarim memnun kalmislar. Foamu bende kullanmiyorum onerim yok .Arda bakirkoy ve bahceli evler gp ozgur harici hic disarda yikatmadim onlarda da nazimiz geciyordu hem ziyaret hem yikama .
Gorkem kullanilan malzemeden malzemeye fark var.Asitik ,kostik olmayan urunler de kopuk de sikinti yok ama sonucda kopuren her sey kimyasaldir cok dikkat edin kezzap, porcoz kullanan pzvnkler biliyorum onlar bayagi insanlik disilar ne olduklari belli degil .ph degeri onemli yani.
abi bana sahsi garaji haric kalite urunlerle foam lance kullanan bir uygulama merkezi gosterebilir misin ?
arabalarinizi kopukle yikatacaginiza yikatmayin daha hayirli bir hareket olur yemin ederim!
Gorkem kullanilan malzemeden malzemeye fark var.Asitik ,kostik olmayan urunler de kopuk de sikinti yok ama sonucda kopuren her sey kimyasaldir cok dikkat edin kezzap, porcoz kullanan pzvnkler biliyorum onlar bayagi insanlik disilar ne olduklari belli degil .ph degeri onemli yani.
Bir yorum yaz: