Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Aracinizi nerede yikatiyorsunuz?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• efecansozer
    yanıtladı
    Hahaha bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Üşenmezsem garajda kendim üşenirsem iki sokak yanda veysel abide yıkatıyorum

Cok samimi bir mesaj olmus 😃

instagram.com/minicooperaksesuar

Bir yorum yaz:

• efecansozer
    yanıtladı
    Üşenmezsem garajda kendim üşenirsem iki sokak yanda veysel abide yıkatıyorum

Bir yorum yaz:

• EgemenOzbeyler
    yanıtladı
    Oturduğum yerde vip oto yıkama var adamlar son derece özen göstererek yıkıyolar yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum orayı bir tane bile şikayetim yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• mrtmltp
    yanıtladı
    Swissvax Maslak Sanayi

Bir yorum yaz:

• immo
    yanıtladı
    Ben de çok fazla yıkatmıyorum, ara sıra Bostancı Sonax, Maslak'ta olursam Meguiar's.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Ben yikatmiyprum 1 2 ay geciyo bakiyoruklm kendimden utaniuorum o zaman utanmassam devam ediyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• selcuk-34
    yanıtladı
    Bugün Borusanda Bmwnin altını üstünü sagını solunu güzelce yıkadık,neyse sonra Maslak Opete geçtim yakıt almaya pompacı yaklaştı hemen abi hayırlı olsun gülegüle kullanın, dedim 1 seneden fazla oldu aracı alalı inanmadı surat yaptı İnanın bu durumu en az 10 kez yaşamışımdır sanırım detaylı temizlikten
    En son düzenleyen selcuk-34; 25-02-13, 03:20.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Bende oraya gidiyorum haftaicleri. Hangi arac sizin ? Belki karsılasmısızdır

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    İdealtepe meguiar's /istanbul

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    balçovada smart oto yıkama tanıdıgım zatennn

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    abi bana sahsi garaji haric kalite urunlerle foam lance kullanan bir uygulama merkezi gosterebilir misin ?
    Foam tamamiyle keyfi Gorkem maslak swiss wax I yikamasini begeniyorlar arkadaslarim memnun kalmislar. Foamu bende kullanmiyorum onerim yok .Arda bakirkoy ve bahceli evler gp ozgur harici hic disarda yikatmadim onlarda da nazimiz geciyordu hem ziyaret hem yikama .

Bir yorum yaz:

• GRKM
    yanıtladı
    Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gorkem kullanilan malzemeden malzemeye fark var.Asitik ,kostik olmayan urunler de kopuk de sikinti yok ama sonucda kopuren her sey kimyasaldir cok dikkat edin kezzap, porcoz kullanan pzvnkler biliyorum onlar bayagi insanlik disilar ne olduklari belli degil .ph degeri onemli yani.
    abi bana sahsi garaji haric kalite urunlerle foam lance kullanan bir uygulama merkezi gosterebilir misin ?

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    arabalarinizi kopukle yikatacaginiza yikatmayin daha hayirli bir hareket olur yemin ederim!
    Gorkem kullanilan malzemeden malzemeye fark var.Asitik ,kostik olmayan urunler de kopuk de sikinti yok ama sonucda kopuren her sey kimyasaldir cok dikkat edin kezzap, porcoz kullanan pzvnkler biliyorum onlar bayagi insanlik disilar ne olduklari belli degil .ph degeri onemli yani.
    En son düzenleyen AYHAN; 17-12-12, 02:17.

Bir yorum yaz:

• GRKM
    yanıtladı
    arabalarinizi kopukle yikatacaginiza yikatmayin daha hayirli bir hareket olur yemin ederim!

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X