Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Aracinizi nerede yikatiyorsunuz?
Çöküş
X
-
Yıkamaya Meguiars Bakırköye gidiyorum geçenlerde dış uygulama için tech auto wash wax'a gittim alen abinin aracılığıyla sağolasun yeterince ilgililer temiz iş yapıyorlar valla.
-
Iste sizler boyle trafik cekmeyin park yeri aramayin yorulmayin diye kullanimi kolay, tasarimi sade ve kaliteli bir websitesi tasarlatiyorumAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGorkemcim hayirli olsun benim gibi arabasini kendi yikayanlar genelde ulasmasi en kolay urunu kullaniyorlar sanirim meguiars urunleri mesela artik Bauhausda da satiliyor. Gonul isterdi ki bir Adams veya chemical guys also denemek isterdim.
Detaylari cok yakinda paylasiyor olurum
Bir yorum yaz:
-
Gorkemcim hayirli olsun benim gibi arabasini kendi yikayanlar genelde ulasmasi en kolay urunu kullaniyorlar sanirim meguiars urunleri mesela artik Bauhausda da satiliyor. Gonul isterdi ki bir Adams veya chemical guys also denemek isterdim.Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKendi yikayanlar elindeki ceyizleri dokse hatta kullandiklari malzemeleri listelese mesela..
Uzun suredir ciddi Ar-ge ile bu gonul isimi profesyonel ise cevirdim. Kısacası aradiginiz herhangi bir markanin herhangi bir urununu uzakta aramayin
Bir yorum yaz:
-
Kendi yikayanlar elindeki ceyizleri dokse hatta kullandiklari malzemeleri listelese mesela..
Uzun suredir ciddi Ar-ge ile bu gonul isimi profesyonel ise cevirdim. Kısacası aradiginiz herhangi bir markanin herhangi bir urununu uzakta aramayin
Bir yorum yaz:
-
Katlanir Kova,Meguiars Soft Wash Sampuan,Meguiars Yikama Eldiveni,1 deri bez,1 watermagnett bez.Her yıkamada Meg Pro Xpress hızlı cila
Jant ilacı tazikli su vs yıkamacılara yaptırıyorum.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Kendi yikayanlar elindeki ceyizleri dokse hatta kullandiklari malzemeleri listelese mesela..
Bir yorum yaz:
-
Bugun üşenmedim mesela
Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Kızıltoprak Meguiars yıkama konusunda rakipsiz hakkaten, aman nazar değmesin
Bir yorum yaz:
-
Kızıltoprak meguiars vazgeçilmezin şahsen...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Her hafta kızıltoprak Meguiars tek adresimiz, arada toplantı için bir avm ye filan girdiğimde de carwax denk geliyor ama üstünden bir de ben toz alıyorum başarısız
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
😃😃 eyvallah kardesim benim 😃Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha
bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun 
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
instagram.com/minicooperaksesuar
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: