Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Aracinizi nerede yikatiyorsunuz?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• BRS88
    yanıtladı
    Yıkamaya Meguiars Bakırköye gidiyorum geçenlerde dış uygulama için tech auto wash wax'a gittim alen abinin aracılığıyla sağolasun yeterince ilgililer temiz iş yapıyorlar valla.

Bir yorum yaz:

• çağlar uluçay
    yanıtladı
    kızıltoprak meguiars (Y)

Bir yorum yaz:

• GRKM
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gorkemcim hayirli olsun benim gibi arabasini kendi yikayanlar genelde ulasmasi en kolay urunu kullaniyorlar sanirim meguiars urunleri mesela artik Bauhausda da satiliyor. Gonul isterdi ki bir Adams veya chemical guys also denemek isterdim.
    Iste sizler boyle trafik cekmeyin park yeri aramayin yorulmayin diye kullanimi kolay, tasarimi sade ve kaliteli bir websitesi tasarlatiyorum
    Detaylari cok yakinda paylasiyor olurum

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kendi yikayanlar elindeki ceyizleri dokse hatta kullandiklari malzemeleri listelese mesela..

Uzun suredir ciddi Ar-ge ile bu gonul isimi profesyonel ise cevirdim. Kısacası aradiginiz herhangi bir markanin herhangi bir urununu uzakta aramayin
    Gorkemcim hayirli olsun benim gibi arabasini kendi yikayanlar genelde ulasmasi en kolay urunu kullaniyorlar sanirim meguiars urunleri mesela artik Bauhausda da satiliyor. Gonul isterdi ki bir Adams veya chemical guys also denemek isterdim.

Bir yorum yaz:

• GRKM
    yanıtladı
    Kendi yikayanlar elindeki ceyizleri dokse hatta kullandiklari malzemeleri listelese mesela..

Uzun suredir ciddi Ar-ge ile bu gonul isimi profesyonel ise cevirdim. Kısacası aradiginiz herhangi bir markanin herhangi bir urununu uzakta aramayin

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Katlanir Kova,Meguiars Soft Wash Sampuan,Meguiars Yikama Eldiveni,1 deri bez,1 watermagnett bez.Her yıkamada Meg Pro Xpress hızlı cila Jant ilacı tazikli su vs yıkamacılara yaptırıyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• GRKM
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Kendim yıkıyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• FU4885
    yanıtladı
    ACT bu konuda çok başarılı ...

Bir yorum yaz:

• erhanaksoz
    yanıtladı
    maltepe meguiars yada bostancı sonax (auto club oldu)

Bir yorum yaz:

• efecansozer
    yanıtladı
    Bugun üşenmedim mesela
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• Tarik
    yanıtladı
    Kızıltoprak Meguiars yıkama konusunda rakipsiz hakkaten, aman nazar değmesin

Bir yorum yaz:

• KRMH
    yanıtladı
    Kızıltoprak meguiars vazgeçilmezin şahsen...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Minikubi
    yanıtladı
    Her hafta kızıltoprak Meguiars tek adresimiz, arada toplantı için bir avm ye filan girdiğimde de carwax denk geliyor ama üstünden bir de ben toz alıyorum başarısız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hahaha bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    😃😃 eyvallah kardesim benim 😃

instagram.com/minicooperaksesuar

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X