Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Ozan aynen neredeyse butun nfsleri bitirdim gibi birsey bu arada ps3 un 3.kasası cıkıyor 28 eylulde daha da kucuk olacakmıs ve tipini cok begendim ayrıca artık external harddisk baglanabilecekmis.
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
Evet baya eglenceli bir oyun ben cok sevdim cidden. Ayrıca ben de NFS delisiyimdir, ilk nfs'yi bilgisayar da oynardık, ses kartlı ve ya ses kartsız opsiyonu vardı oyunu baslatırken sanırım 95 yılı falan.
Her ikinizde haklisiniz tabi Bende GT tipi oyunlara NFS, Dirt gibi oyunlari tercih ederim cunku tek basiniza oynadiginizda cok daha keyifli oldugunu dusunuyorum. Keza arkadasinizla da oynarken oyle.. Ama demek degildir ki GT vs kotu oyun.. Tam tersine cok daha emek harcanmis cok kaliteli oyunlar. Gerceklik daha fazla.. Ama ben zaten gerceklikten kacmak icin PlayStation'in basina oturuyorum
Dun Dirt 3 Demo oynadim arkadasimla. Tek bolum, tek arac ve tek kullanici olmasina ragmen sirayla birbirimizin zaman rekorunu kirmayi denerken 1.5 saat falan harcamisiz
HK @ Galaxy Note via Tapatalk
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
E tabi direk arcade dirt3 ama ben baya eglendim, xbox'cu oldugum icin ben de grand turismo yok o yuzden pek oynama sansim olmadi onu
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
Dirt2 'yi 100% bitirmiştim. ama oyunun fizik yapısı çok da matah değil. Sonra bir arkadaşımda Dirt3 oynadım. Codemasters genelde aynı fizik ve oyun motoru yapısını kullanıyor. Klasik MINI ve daha sonrasında Countryman kullanılabiliyor ama GranTurismo5 'deki fizik ve dinamikler insanın aklına ve joystiğine yansıyınca Dirt3 sadece Jeton At Oyna diye tabir ettiğim Arcade oynlardan biri olarak kalıyor benim gözümde. Ha keyifli mi? Evet. Ama favorim mi? Hayır.
@Ozanbalta ben gecenlerde alacaktim, sonra vazgectim.. Gecen ay Summer Sale dolayisiyla biraz yuklenmisim karta daha hic acmadigim 2 oyunum var.. Battlefield antremanlari yapiorm ara.. Alen'le birbirimizi vurmaya calisiyoruz
Cok guzel tavsiye ederim, eski mini'yi kullanabiliyorsun bi de iste courtyman varmis ama daha cikmadi karsima benim.
@Ozanbalta ben gecenlerde alacaktim, sonra vazgectim.. Gecen ay Summer Sale dolayisiyla biraz yuklenmisim karta daha hic acmadigim 2 oyunum var.. Battlefield antremanlari yapiorm ara.. Alen'le birbirimizi vurmaya calisiyoruz
Bir yorum yaz: