Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Playstation / Wii / Xbox kullanıcı adlarımız

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    haha Haktan satıyordu abi, al ondan işte

Bir yorum yaz:

• ALIN
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi ben 2001'den beri xbox'ciyim, ps naparsa yapsin gecmem
    Benim hic xboxim olmadi abi (emrah styla) be Alen bu arada yine esimin bilgisayarindayim

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Abi ben 2001'den beri xbox'ciyim, ps naparsa yapsin gecmem

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Ozan aynen neredeyse butun nfsleri bitirdim gibi birsey bu arada ps3 un 3.kasası cıkıyor 28 eylulde daha da kucuk olacakmıs ve tipini cok begendim ayrıca artık external harddisk baglanabilecekmis.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Evet baya eglenceli bir oyun ben cok sevdim cidden. Ayrıca ben de NFS delisiyimdir, ilk nfs'yi bilgisayar da oynardık, ses kartlı ve ya ses kartsız opsiyonu vardı oyunu baslatırken sanırım 95 yılı falan.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Her ikinizde haklisiniz tabi Bende GT tipi oyunlara NFS, Dirt gibi oyunlari tercih ederim cunku tek basiniza oynadiginizda cok daha keyifli oldugunu dusunuyorum. Keza arkadasinizla da oynarken oyle.. Ama demek degildir ki GT vs kotu oyun.. Tam tersine cok daha emek harcanmis cok kaliteli oyunlar. Gerceklik daha fazla.. Ama ben zaten gerceklikten kacmak icin PlayStation'in basina oturuyorum

Dun Dirt 3 Demo oynadim arkadasimla. Tek bolum, tek arac ve tek kullanici olmasina ragmen sirayla birbirimizin zaman rekorunu kirmayi denerken 1.5 saat falan harcamisiz

HK @ Galaxy Note via Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    E tabi direk arcade dirt3 ama ben baya eglendim, xbox'cu oldugum icin ben de grand turismo yok o yuzden pek oynama sansim olmadi onu

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Dirt2 'yi 100% bitirmiştim. ama oyunun fizik yapısı çok da matah değil. Sonra bir arkadaşımda Dirt3 oynadım. Codemasters genelde aynı fizik ve oyun motoru yapısını kullanıyor. Klasik MINI ve daha sonrasında Countryman kullanılabiliyor ama GranTurismo5 'deki fizik ve dinamikler insanın aklına ve joystiğine yansıyınca Dirt3 sadece Jeton At Oyna diye tabir ettiğim Arcade oynlardan biri olarak kalıyor benim gözümde. Ha keyifli mi? Evet. Ama favorim mi? Hayır.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Abi niye satiyosun? Daha iyi xbox

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Hmm xbox'tan bahsediosun ok.. Bende de var xbox ama satiyorum.. Rafa kaldirdim.. Hatta sahibinden linkini paylasiyim satiliklar kisminda.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Sirkeci'de biyer var, hard diskini goturuyrum xbox'un istedigim oyunlari yukluyorlar 5tl'ye.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    5 TL'ye nerden aliosun? Ben oyunlara 45 TL verip indiriorm. Sadece piyasayi 7-8 ay geriden takip ediorm ki benim icin sorun degil..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Abi bak bi de ps'te oyunlara deli para veriyorsunuz, ben 5tl'ye aliyorum oyun. Ne cikarsa aliyorum oynuyorum yani begenmezsem at cope gitsin

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    @Ozanbalta ben gecenlerde alacaktim, sonra vazgectim.. Gecen ay Summer Sale dolayisiyla biraz yuklenmisim karta daha hic acmadigim 2 oyunum var.. Battlefield antremanlari yapiorm ara.. Alen'le birbirimizi vurmaya calisiyoruz
    Cok guzel tavsiye ederim, eski mini'yi kullanabiliyorsun bi de iste courtyman varmis ama daha cikmadi karsima benim.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    @Ozanbalta ben gecenlerde alacaktim, sonra vazgectim.. Gecen ay Summer Sale dolayisiyla biraz yuklenmisim karta daha hic acmadigim 2 oyunum var.. Battlefield antremanlari yapiorm ara.. Alen'le birbirimizi vurmaya calisiyoruz

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X