Teknoloji hayatımızı kolaylaştırdığı zaman ve bizi eğlendirdiği zaman çok güzel birşey.. TV'ler, telefonlar, bilgisayarlar, yazılımlar, uydular, sistemler vs... İlgilenenler için sonu olmayan bir dünya... Yetersiz internet, çabuk biten piller, pahalı yeni çıkanlar, hemen eskiyen yeniler bi kenara dursun şimdi ;
Gelelim eğlence boyutuna
Hemen hemen herkeste teknolojinin nimetlerinden bir oyun konsolu vardır diye düşünüyorum. Playstation, Xbox, Wii .. Online kullanıcı adlarımızı burada paylaşabilir, birbirimizi aynı platformlarda ekleyip oyun dünyasında keyifli rekabetlere ve eğlence dolu saatlere dalabiliriz boş vakitlerimizde
-> Ben Playstation kullanıcısıyım. Online kullanıcı adım [SIZE=3]FatihV[/SIZE]
[SIZE=1](sistemde farkeder mi bilmiyorum ama "büyük F ile başlayıp bitişik büyük V ile bitiyor".)[/SIZE]
Gelelim eğlence boyutuna
Hemen hemen herkeste teknolojinin nimetlerinden bir oyun konsolu vardır diye düşünüyorum. Playstation, Xbox, Wii .. Online kullanıcı adlarımızı burada paylaşabilir, birbirimizi aynı platformlarda ekleyip oyun dünyasında keyifli rekabetlere ve eğlence dolu saatlere dalabiliriz boş vakitlerimizde
-> Ben Playstation kullanıcısıyım. Online kullanıcı adım [SIZE=3]FatihV[/SIZE]
[SIZE=1](sistemde farkeder mi bilmiyorum ama "büyük F ile başlayıp bitişik büyük V ile bitiyor".)[/SIZE]
Yorum Yap