Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Playstation / Wii / Xbox kullanıcı adlarımız
Çöküş
X
-
COD uzun zamandır oynuyorum superdirgerci Battlefield daha iyi diyenler de var. Arenimo COD u efsane oynar .
Bir yorum yaz:
-
NFS'nin kini bilmiorm ama 8 ay kdr once sanirik Call Of Duty Modern Warfare 3 cikti. CoD da oyun piyasasinin nabzini yukselten baslica oyunlardandir. Kesinlikle tawsiye ederim...
Sent from Tapatalk for Galaxy Note
Bir yorum yaz:
-
arkadaşlar ps3 için oyun arıyorum.need for speed ve call of duty nasıldır ps3 de bilen varmı? bunların en son çıkanlarının ismi nedir?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa ewet o baya iyiydi bende ewde kahkahalar falan atiodum o sirada
Ama oyun FatihV'ye bilendigimi dusundu sanirim ki o andan itibaren adam hep seffafti.. Ghost car gibi dolasti hic carpamadim..ama çok iyiydi o pozisyon
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKonsolları kutudan cıkan usb kablosu ile ps3 e baglıyorsun sarj oluyor bayaa bi uzun sure dayanıyor.
nickim destineus
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamamdır sağol.Bi denerim akşam.
Ya bide bu oyun konsolları şarj olayı nasıl oluyo? şarj edildikten sonra kaç saat oynanabiliyor?
nickim destineus
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOnce tvyi sonra ps3'u acip gt5'i calistircaksin
Saka bi yana.. Oyuna girmeden once network'e sign in diyip bizi eklemen lazim.. HaktanKeskin FatihV ucanteneke ve alen(in nickini hatirlamiorm)..
Sonra oyunda GT mode'a girip Community kismindan birimizin acik olan lounge'una (kahve fincani) katilman yeterli olacakkarisik gibi gorunsede 1 dk surmeyecek bunlar
Ya bide bu oyun konsolları şarj olayı nasıl oluyo? şarj edildikten sonra kaç saat oynanabiliyor?
Bir yorum yaz:
-
Aslı ucanteneke tarafından gönderilmiş Mesajı gösterheheh eğlenceliydi baya, ilk turda haktan viraj sonunda bekleyip üzerimize sürdüğünde Fatih'in tepki süperdi "o ne la "
Ya ewet o baya iyiydi bende ewde kahkahalar falan atiodum o sirada
Ama oyun FatihV'ye bilendigimi dusundu sanirim ki o andan itibaren adam hep seffafti.. Ghost car gibi dolasti hic carpamadim..
Bu arada Can dun sana son virajda istemeden 270le vurdum kusura bakmabugun yol vericiiim
Bir yorum yaz:
-
Once tvyi sonra ps3'u acip gt5'i calistircaksin
Saka bi yana.. Oyuna girmeden once network'e sign in diyip bizi eklemen lazim.. HaktanKeskin FatihV ucanteneke ve alen(in nickini hatirlamiorm)..
Sonra oyunda GT mode'a girip Community kismindan birimizin acik olan lounge'una (kahve fincani) katilman yeterli olacakkarisik gibi gorunsede 1 dk surmeyecek bunlar
Bir yorum yaz:
-
ben dün kurdum ps3 ü ama güncellemeleri bitene kdr zaten maç başladı,maçda penaltılara kalınca pek oynayamadım. bu arada talhagorenoglu diye bir hesap açtım ps3 de.Ben şimdi sizinle gt5 oynamam için ne yapmam lazım?
Bir yorum yaz:
-
ahahha ben mesaji gec aldimbu aksam katılmaya calısıcam ınsallah.
Bir yorum yaz:
-
heheh eğlenceliydi baya, ilk turda haktan viraj sonunda bekleyip üzerimize sürdüğünde Fatih'in tepki süperdi "o ne la "
Bir yorum yaz:
-
Dun gece Forum'un ilk online threesome'i yapildi
FatihV, ucanteneke ve HAKTAN bolbol carpisip yol disina itildiler
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi[SIZE=1]Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada Fatih simdi farkına vardım Whatsapa atmısım ama son mesaj tarihiinin Mayıs olmasından suphelenmemisim
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFatihV, Alen'in attigi mesaji bende gordum. GT5 wall'una post etmisti
Adam o tarihten beri kayıplarda. 2 gecedir mazeret üretior baksanaAl MINI 'ni gel arkadaşım aaa
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet bundan sonra gece 2300- 0000 arasını official MINIClubTR PS3 GT5 saati olarak ilan ediyoruz madem
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: