Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Playstation / Wii / Xbox kullanıcı adlarımız

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Talha
    yanıtladı
    onlara da bi bakiym ben.Bu arada ps3 de hepinizi eklemeye çalıştım umarım olmuştur

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    COD uzun zamandır oynuyorum superdir gerci Battlefield daha iyi diyenler de var. Arenimo COD u efsane oynar .

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    NFS'nin kini bilmiorm ama 8 ay kdr once sanirik Call Of Duty Modern Warfare 3 cikti. CoD da oyun piyasasinin nabzini yukselten baslica oyunlardandir. Kesinlikle tawsiye ederim...

Sent from Tapatalk for Galaxy Note

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    arkadaşlar ps3 için oyun arıyorum.need for speed ve call of duty nasıldır ps3 de bilen varmı? bunların en son çıkanlarının ismi nedir?

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ya ewet o baya iyiydi bende ewde kahkahalar falan atiodum o sirada
    Ama oyun FatihV'ye bilendigimi dusundu sanirim ki o andan itibaren adam hep seffafti.. Ghost car gibi dolasti hic carpamadim..
    Tekrar koptum ben şimdi ama çok iyiydi o pozisyon

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Konsolları kutudan cıkan usb kablosu ile ps3 e baglıyorsun sarj oluyor bayaa bi uzun sure dayanıyor.

nickim destineus
    tmm , teşekkürler.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tamamdır sağol.Bi denerim akşam.
    Ya bide bu oyun konsolları şarj olayı nasıl oluyo? şarj edildikten sonra kaç saat oynanabiliyor?
    Konsolları kutudan cıkan usb kablosu ile ps3 e baglıyorsun sarj oluyor bayaa bi uzun sure dayanıyor.

nickim destineus

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Once tvyi sonra ps3'u acip gt5'i calistircaksin

Saka bi yana.. Oyuna girmeden once network'e sign in diyip bizi eklemen lazim.. HaktanKeskin FatihV ucanteneke ve alen(in nickini hatirlamiorm)..

Sonra oyunda GT mode'a girip Community kismindan birimizin acik olan lounge'una (kahve fincani) katilman yeterli olacak karisik gibi gorunsede 1 dk surmeyecek bunlar

Tamamdır sağol.Bi denerim akşam.
    Ya bide bu oyun konsolları şarj olayı nasıl oluyo? şarj edildikten sonra kaç saat oynanabiliyor?

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı ucanteneke tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    heheh eğlenceliydi baya, ilk turda haktan viraj sonunda bekleyip üzerimize sürdüğünde Fatih'in tepki süperdi "o ne la "

Ya ewet o baya iyiydi bende ewde kahkahalar falan atiodum o sirada
    Ama oyun FatihV'ye bilendigimi dusundu sanirim ki o andan itibaren adam hep seffafti.. Ghost car gibi dolasti hic carpamadim..

Bu arada Can dun sana son virajda istemeden 270le vurdum kusura bakma bugun yol vericiiim

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Once tvyi sonra ps3'u acip gt5'i calistircaksin

Saka bi yana.. Oyuna girmeden once network'e sign in diyip bizi eklemen lazim.. HaktanKeskin FatihV ucanteneke ve alen(in nickini hatirlamiorm)..

Sonra oyunda GT mode'a girip Community kismindan birimizin acik olan lounge'una (kahve fincani) katilman yeterli olacak karisik gibi gorunsede 1 dk surmeyecek bunlar

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    ben dün kurdum ps3 ü ama güncellemeleri bitene kdr zaten maç başladı,maçda penaltılara kalınca pek oynayamadım. bu arada talhagorenoglu diye bir hesap açtım ps3 de.Ben şimdi sizinle gt5 oynamam için ne yapmam lazım?

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    ahahha ben mesaji gec aldim bu aksam katılmaya calısıcam ınsallah.

Bir yorum yaz:

• Cgulse
    yanıtladı
    heheh eğlenceliydi baya, ilk turda haktan viraj sonunda bekleyip üzerimize sürdüğünde Fatih'in tepki süperdi "o ne la "

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Dun gece Forum'un ilk online threesome'i yapildi
    FatihV, ucanteneke ve HAKTAN bolbol carpisip yol disina itildiler

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    [SIZE=1]
    Bu arada Fatih simdi farkına vardım Whatsapa atmısım ama son mesaj tarihiinin Mayıs olmasından suphelenmemisim
    [/SIZE]
    FatihV, Alen'in attigi mesaji bende gordum. GT5 wall'una post etmisti
    Haktan o post 22 Ekim 2011

Adam o tarihten beri kayıplarda. 2 gecedir mazeret üretior baksana Al MINI 'ni gel arkadaşım aaa

Evet bundan sonra gece 2300- 0000 arasını official MINIClubTR PS3 GT5 saati olarak ilan ediyoruz madem
    Bu gece de güzel bir GT5 seansı yaptık valla. MINI 'lerle başlayıp F458 'lerle biten güzel bi gece oldu. Elimize sağlık

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X