İphone 5 ciksin artik..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kimler iphone kimler bb kimler samsung kimler htc ve diger :)
Çöküş
X
-
Anthony
-
Tahir Can
-
Anthony
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben IPhone 5S cıkınca alıcam :P
Yorum Yap
-
Aslı Anthony tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi zaten 4S cikartip kandirdilar 5 artik farkli bisi olsun.. İpod touch gibi olsa efsane olur...
Yorum Yap
-
Anthony
-
Cem
-
Anthony
Bende inatla BB kullandim 2 sene.. Ama cidden yavas.. App konusunda iphone sonsuz imkan sunuyo...
Yorum Yap
-
NAR
-
Aslı NAR tarafından gönderilmiş Mesajı göstergalaxy note çok memnunum.iphone 4s aldım ama bir türlü elim alışmadı.
bence dogru bir secim..
her iki telefonun da kendisine has ozellikleri olsada bende Android ve buyuk ekranli bir telefondan vazgecebilecegimi pek sanmiyorum..
Yorum Yap
-
Yekta, S3'ten cok senin ogrenmek istedigin sanirim "iOS mu Android mi?" sorusu gibi
cok tartisilir bir konu tabi. Kolaylik acisindan bir cogunuzun yillardir tecrubesinden de kaynakli olarak elbetteki iOS. Ama bana sorarsan ben 3 yildir Android kullaniyorum ve iOS'ta kayboldugum zamanlar oluyor )
S3 vs iPhone dersek, guncel iPhone surumu teknoloji olarak cok geride kaldi. Bugun bir telefon almak istiyorsan S3 veya One X arasinda kalman gerek. Ama 3 ay sonra alirim ben dersen iPhone'u beklemeni tawsiye ederim.
S3 mu One X'mi dersen de anlatirim biraz
Yorum Yap
Yorum Yap