Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Abi zaten 4S cikartip kandirdilar 5 artik farkli bisi olsun.. İpod touch gibi olsa efsane olur...
evet incelmis olur ama ben bu koseli hatlarını da seviyorum acıkcası sadece ekran asagıdan yukarıya uzasa daha şık olurdu. incelse hayır demem bu arada.
blackberry porsche design'dan sonra MINI design olan bi model cikartirsa hemen alirim iPhone ne zaman beni sasirtacak bir batarya omrune sahip olursa o zaman geri donus yaparim heralde
galaxy note çok memnunum.iphone 4s aldım ama bir türlü elim alışmadı.
hah benden birisi daha
bence dogru bir secim..
her iki telefonun da kendisine has ozellikleri olsada bende Android ve buyuk ekranli bir telefondan vazgecebilecegimi pek sanmiyorum..
Yekta, S3'ten cok senin ogrenmek istedigin sanirim "iOS mu Android mi?" sorusu gibi
cok tartisilir bir konu tabi. Kolaylik acisindan bir cogunuzun yillardir tecrubesinden de kaynakli olarak elbetteki iOS. Ama bana sorarsan ben 3 yildir Android kullaniyorum ve iOS'ta kayboldugum zamanlar oluyor )
S3 vs iPhone dersek, guncel iPhone surumu teknoloji olarak cok geride kaldi. Bugun bir telefon almak istiyorsan S3 veya One X arasinda kalman gerek. Ama 3 ay sonra alirim ben dersen iPhone'u beklemeni tawsiye ederim.
Yorum Yap