yazılımın etkileyeceği tüm parçalar garantiden çıkar fakat mesela farların garantiden çıkmaz.Bunu Borusan demiş sayabilirsin
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yazılım yapıldıktan sonra 97 oktan kullanılması
Çöküş
X
-
anlarlarsa garantiden çıkar ama anlamaları için çok çok detaylı bir inceleme yapmaları lazım.. detaylı incelemede bile orjinal beyin haritası ile sonradan yazılan haritayı alıp birebir nokta nokta karşılaştırmaları gerekli.. diğer türlü hiçbir şekilde anlayamazlar teste filan çıkıp gazlamadıkları sürece
Yorum Yap
-
Alheric
Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı gösteranlarlarsa garantiden çıkar ama anlamaları için çok çok detaylı bir inceleme yapmaları lazım.. detaylı incelemede bile orjinal beyin haritası ile sonradan yazılan haritayı alıp birebir nokta nokta karşılaştırmaları gerekli.. diğer türlü hiçbir şekilde anlayamazlar teste filan çıkıp gazlamadıkları sürece
Yorum Yap
-
Aslı Alheric tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeste çıkıp gazlıyolarmış herhalde. Ben öyle duydum, 2 sene garanti + 3 senede iyi niyet garantisi var. Yazılım yaptırıcam olurda anlarlarsa hiç hoş olmaz
Yorum Yap
-
Ufak cc'li araclarda, downpipe olmasi bence zarardan ote yararlidir..1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Alheric tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeste çıkıp gazlıyolarmış herhalde. Ben öyle duydum, 2 sene garanti + 3 senede iyi niyet garantisi var. Yazılım yaptırıcam olurda anlarlarsa hiç hoş olmaz
araç kaç model bu arada? eğer bu kadar sorun ise sizin için servise gitmeden önce orjinalini yükletirsiniz, çıktığında tekrar modifiyeli yazılımı geri yüklersiniz ecufast te yaptırırsanız herhangi bir ekstra ödeme gibi birşeyde talep edilmiyor
Yorum Yap
Yorum Yap