Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Y kablo sıkıntısı
Çöküş
X
-
-
Aslı pmptrmstt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBildigim kadariyla ekranin el frenine baglu devresini iptal ediyorlar (audi icin ). Countryman icinse hala neden video izleyemedigimi , ekranda album resmini vs goremedigimi bulamadim. İstinye borusanda da baktilar onlarda bulamadi. Artik baska bir telefonda veya ipod da deneyecegim ama cok bi umudun yok
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada ekranda itunesdan indirdiginiz sarkilarin itunesda album resimleri gozukuyorsa ekranda da gozukuyor bende
Yorum Yap
-
Aslı pmptrmstt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de hic bir sey gozukmuyor. Eger cok yakindan bakarsam kendimi goruyorum ekran yansimasindan
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterahah harikaymıs, bu arada benim konferans 13 Hazirandaymıs Kayseride kacırmısım bir dahaki gelisimde hala halledemediysen ben halledicem
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAktepe Sound bu islerle ilgileniyor. Osman'la gorusebilirsiniz. Selamimi soyleyin..
via Tapatalk 4
Yorum Yap
-
Fatih V.
Arkadaşlar 2013 model bir MINI'de Visual Boost 'un video uyumsuz olması sözkonusu değil.
2013te sattığım ekranlı countryman ve all4 larda bizzat deneyip seyrettiklerim oldu teslimatlarda.
Yan sanayi Y kablo ile görüntü aktaramayan oldu. Ama yeni tip güncel orjinal MINI Y kablosu net bir şekilde iphone dan goruntu aktardı.
Yeni dönemde üretilmiş, eski stok olmayan, orjinal MINI Ykablo oneririm
Yorum Yap
Yorum Yap