Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Abi nasil ve kim yapiyor acaba bu dediklerini? Eger cok ciddi rakamlar degilse ekletebilirim
Sent from my C6603 using Tapatalk 2
Bildigim kadariyla ekranin el frenine baglu devresini iptal ediyorlar (audi icin ). Countryman icinse hala neden video izleyemedigimi , ekranda album resmini vs goremedigimi bulamadim. İstinye borusanda da baktilar onlarda bulamadi. Artik baska bir telefonda veya ipod da deneyecegim ama cok bi umudun yok
Aslinda cozumu var ecu dan program uzerinden deactiv edilebilio d-can kablosu ve program ile ama bende yapacak cesaret yok NAM da bunumla ilgili konu var
Bildigim kadariyla ekranin el frenine baglu devresini iptal ediyorlar (audi icin ). Countryman icinse hala neden video izleyemedigimi , ekranda album resmini vs goremedigimi bulamadim. İstinye borusanda da baktilar onlarda bulamadi. Artik baska bir telefonda veya ipod da deneyecegim ama cok bi umudun yok
Bu arada ekranda itunesdan indirdiginiz sarkilarin itunesda album resimleri gozukuyorsa ekranda da gozukuyor bende
Aktepe Sound bu islerle ilgileniyor. Osman'la gorusebilirsiniz. Selamimi soyleyin..
via Tapatalk 4
aynen orası yapıyo şirinevlerde benim kuzenin arkadaşı bende orayı diyecektim yani porsche, mercedes, audi, bmw bu tarz araçlara ekran takıyolar mevcut ekrana eklemeler yapıyolar
Arkadaşlar 2013 model bir MINI'de Visual Boost 'un video uyumsuz olması sözkonusu değil.
2013te sattığım ekranlı countryman ve all4 larda bizzat deneyip seyrettiklerim oldu teslimatlarda.
Yan sanayi Y kablo ile görüntü aktaramayan oldu. Ama yeni tip güncel orjinal MINI Y kablosu net bir şekilde iphone dan goruntu aktardı.
Yeni dönemde üretilmiş, eski stok olmayan, orjinal MINI Ykablo oneririm
Yorum Yap