Aslı fenerci tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
06 f 0001
Çöküş
X
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGörürsün hic merak etme, hatta senin icin bir guzellik yapayım seni 06V0001 ile tanıştırayım haline şükret
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu hali ile 06 V 0001 in vergisi var mi? Simdi bu MINI'nin bir plakasi mi var?
P.S: Bot ile guzel birkombin olmus. :-)
Tarik bir sonraki plakan icin teklifim 06 GB 001 !!!!
Wishman
GB yi ne anlamda soylemek ıstedın?
Yorum Yap
-
fenerci
Vay omer abim vay haline
Yakışir tarik im sana
Allahıma çok şükür
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGörürsün hic merak etme, hatta senin icin bir guzellik yapayım seni 06V0001 ile tanıştırayım haline şükret
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
fenerci
Hadi bende bir hoppala yapayim.
Bu yakında belki bugün kesinleşmiş olabilir olay. bir mini daha toplanmaya başlanabilir istanbulda
Yorum Yap
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet bir plakası var ve dogal olarak vergısıde var, trafık sıgortasıda var, hatta muayeneye gıdemedıgı ıcın arac toplanıp bıtınce gıttıgınde cezasıyla odenecek muayene borcuda var
GB yi ne anlamda soylemek ıstedın?
Yorum Yap
-
Aslı fenerci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHadi bende bir hoppala yapayim.
Bu yakında belki bugün kesinleşmiş olabilir olay. bir mini daha toplanmaya başlanabilir istanbulda
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKlasik MINI'ye GB plaka yakisir diye dusunmustum?
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO kader arkadaslarindan bazilari hic toplanmayacaksa belki iki kisilik koltuk takimi , bagajdan bir bar, on kisimdan bir de calisma masasi cikabilir iclerinden?
Tarik ben sende yanlizca iki tane kasa var saniyordum. F 0001 den baska 3 tane daha kasa mi var?
Wishman
Diğer yazdıgın hususlar cok dogru, dekor ıcın aracların kasasından bu tür seyler yapıyorlar, ama Türkiye'de klasık mını sahıplerı toplasakta bınsek hasretinden yandıgı ıcın bu tur seylerle ugrasacak vakıt kalmıyor, anca ben kendım ıcın bır dusuncem var, ıkıncı mınıde bıttıkten sonra bır tane klasık mını on kısmını sıleceklerın oldugu kısımdan yere dogru kesılmıs olarak dusun, bu sekılde kaputun ıcını barbeku olarak bır tane yapmak ıstıyorum, evın bahcesınde duvara sabıt bır mangal dusunuyorum, ama cooook zaman var buna.
Yorum Yap
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBunlarda diğer kader arkadaslarımızlardan bir kısmı
tulumumda var hemdee
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap