Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bu hali ile 06 V 0001 in vergisi var mi? Simdi bu MINI'nin bir plakasi mi var?
P.S: Bot ile guzel birkombin olmus. :-)
Tarik bir sonraki plakan icin teklifim 06 GB 001 !!!!
Wishman
Evet bir plakası var ve dogal olarak vergısıde var, trafık sıgortasıda var, hatta muayeneye gıdemedıgı ıcın arac toplanıp bıtınce gıttıgınde cezasıyla odenecek muayene borcuda var
Evet bir plakası var ve dogal olarak vergısıde var, trafık sıgortasıda var, hatta muayeneye gıdemedıgı ıcın arac toplanıp bıtınce gıttıgınde cezasıyla odenecek muayene borcuda var
O kader arkadaslarindan bazilari hic toplanmayacaksa belki iki kisilik koltuk takimi , bagajdan bir bar, on kisimdan bir de calisma masasi cikabilir iclerinden?
Tarik ben sende yanlizca iki tane kasa var saniyordum. F 0001 den baska 3 tane daha kasa mi var?
O kader arkadaslarindan bazilari hic toplanmayacaksa belki iki kisilik koltuk takimi , bagajdan bir bar, on kisimdan bir de calisma masasi cikabilir iclerinden?
Tarik ben sende yanlizca iki tane kasa var saniyordum. F 0001 den baska 3 tane daha kasa mi var?
Wishman
Diğer araçlar benim değil, Kırmızı olan benim sadece, diğerlerinin sahipleri var, o araçlarda restorasyon aşamasında, ömer abının depolarında yapılmayı bekliyorlar
Diğer yazdıgın hususlar cok dogru, dekor ıcın aracların kasasından bu tür seyler yapıyorlar, ama Türkiye'de klasık mını sahıplerı toplasakta bınsek hasretinden yandıgı ıcın bu tur seylerle ugrasacak vakıt kalmıyor, anca ben kendım ıcın bır dusuncem var, ıkıncı mınıde bıttıkten sonra bır tane klasık mını on kısmını sıleceklerın oldugu kısımdan yere dogru kesılmıs olarak dusun, bu sekılde kaputun ıcını barbeku olarak bır tane yapmak ıstıyorum, evın bahcesınde duvara sabıt bır mangal dusunuyorum, ama cooook zaman var buna.
Fotograflarda gorunen mavı mınının onundekı tekerlerı olmayan mını, gectıgımız haftalarda bahsettıgım 25 bıne satılık olan ve ETİ tarafından alınan araçmış
Yorum Yap