Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

06 f 0001

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    konuyu ıkı kere acmısın nazara getıreceksın arabayı varmı nazarlıgı ? konuları bırlestırelım ıkı tane kalmasın kafa karısmasın
    Haklısınız Klasik bölümündekini kapatalım, Garajdan ilerlemek daha doğru olacaktır.

Elimdeki eski fotoğraflarla belki bir restorasyon sürecini anlatan bir dizi hazırlayabılırsem o sekilde klasikler bolumune ekleyebılırız.

Yorum Yap

ne yazsam bilemedim!

Klasik Mini benim de ileride olmasini dusundugum bir otomobil. (Bir digeri de hava sogutmali bir 911 )
      Boyle guzelini sanirim ben de gormedim...

Mayis'ta guzel bir Ankara Event'i duzenlenmeli bence de. En onde de siz gitmelisiniz
      www.haktankeskin.com

Yorum Yap

bu da benden..Masalllahh

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          ne yazsam bilemedim!

Klasik Mini benim de ileride olmasini dusundugum bir otomobil. (Bir digeri de hava sogutmali bir 911 )
          Boyle guzelini sanirim ben de gormedim...

Mayis'ta guzel bir Ankara Event'i duzenlenmeli bence de. En onde de siz gitmelisiniz
          Seve seve ankara event'ine katılmak isterim

Yorum Yap

Aslı Faruk'S tarafından gönderilmiş Mesajı göster

bu da benden..Masalllahh
            Kentpark olsa gerek

Yorum Yap

Olamaz boyle bir guzellikkk.nefesimi kesti resmen..cok istedim boyle bir mini ama akdenizde cook zor diri bulmak..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Gerçekten inanılmaz ve çekici... Sakın ayrılmayın...

Yorum Yap

Aslı gokhan33 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Olamaz boyle bir guzellikkk.nefesimi kesti resmen..cok istedim boyle bir mini ama akdenizde cook zor diri bulmak..

Teşekkürler Gökhan, eski kasa bulalımda dirisi değil ben ölüsünüde razıyım, Özellikle Türkiye'de çok çok az sayıda var klasik mini, avrupa, amerika yada uzak doğuda, araba ve parça bulabilmek çok daha rahat mümkün oluyor ama söz konusu Türkiye olunca işler ekstra zorlaşıyor herkonuda... ( bende 2005 de aldım gördüğün o lacivert arabayı, bu yaz bitti restorasyon işleri 7 yıl uğraştım ahh ahhh )

Yorum Yap

Allah sana sabir versin nediyeyim 7 yil az degil ama sonuc harikaa.daha daha iyilride olur insallah...mersinde 2 tane var klasik mini ama ikiside koru duruyor biri sari birisi lacivert.ayda bir goruyorum pek disari cikarmiyorlar

Yorum Yap

2011 ilkbaharda, cok yakın bir arkadasım almıştı 1974 model mini bordo beyaz renk.. İnanılmaz keyifliydi. Çokda düzgün kasası vardı ancak debriyajımız bitti ve parça bulamadık 4.5 ay yattı araba garajda, sonra debriyaj bitik halde satmak zorunda kaldı.. Bulunmuyor malesef parçaları ama ben şuan bütçeme uygun bulsam birtane alıp günlük kullanmak istiyorum
                      1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                      2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                      4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                      5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

çooookkkk güzelllll... Her minicinin haalidir heralde garaja bitanede klasik koymak.
                        sigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]

Yorum Yap

Araba maşallah çok güzel kazasiz belasiz bide içerden görseydik.
                          RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

renk cok güzel durmuş bizde klasikciyiz ama vosvos

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              2011 ilkbaharda, cok yakın bir arkadasım almıştı 1974 model mini bordo beyaz renk.. İnanılmaz keyifliydi. Çokda düzgün kasası vardı ancak debriyajımız bitti ve parça bulamadık 4.5 ay yattı araba garajda, sonra debriyaj bitik halde satmak zorunda kaldı.. Bulunmuyor malesef parçaları ama ben şuan bütçeme uygun bulsam birtane alıp günlük kullanmak istiyorum
                              Yazdıklarında haklısın, ama şunu unutmamak lazım aradıgın parcayı enınde sonunda buluyorsun. Türkiye'de olmanın çok fazla dezavantajı var bunu tekrar dile getirmek istiyorum. Birincisi TR de klasık mını cok az ve anlayan yok denecek kadar yok, ikincisi herkesin malumu olan Gümrük mevzuatımız ve ücret tarifeleri, 7 yıllık toplama surecınde yaşananları ara ara yazarak sızlerle paylaşırım. Ama isteyince oluyor bunuda unutmayalım

Yorum Yap

Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Araba maşallah çok güzel kazasiz belasiz bide içerden görseydik.
                                Arabamızın içide dışı kadar iddialıdır, Rover mini fabrıkasını bandı kapatmadan önce 2001 yılında uretılen son 500 araca mini500 adını verdi ve 500 adet limitli araç üretildi, Bu araçlardan bir tanesini önden kazalı olanını bulup ingilterede satın aldım ve içini komple sokturdum 2 yıl sure içerisinde parça parça olarak Türkiyeye getirdim. Yine benim miniğin içinde dashboard üzerindeki ekstra 3 gauge olan gögüs tipinden vardır, bu ekstra göstergeler, Saat, akü voltaj göstergesi ve yağ basıncı saatleridir ve yine limitli üretim John Cooper Works imzalı saatlerdir onlarda çok çok nadir bulunur, 3 yıl içerisinde 2 kere bulabıldım birincisini alamadım ama ikinci bulduğumu aldım. Arabanın içinin fogoraflarını yaa çekmedim yada bılgısayarda bulamıyorum ama onumuzdekı gunlerde, foruma yuklemek için her detayını cekerım ve sizlerle paylasırım.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X