Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Talha R56 S vs Uzman R53 S

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• uzman
    yanıtladı
    he bu arada ankatte r56 yazılmış benim araba son olarakta istenen süratte deneriz sıkıntı yok naıslsa mini vs mini

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    listeden copy paste yapayım şuanlık bu şekilde

ECUFAST Dr.Ecu Remap
    İskender Alta Replica Exhaust
    İskender RMW Replica Headers
    RMW Newman Camshaft
    JCW 380 cc İnjectors
    JCW GP İntercooler
    JCW Air Box
    ALTA JCW Replacement Filter
    VenAir Racing İnlet House (Red)
    NGK BKR7EQUP Spark Plugs
    ALTA %15 Pulley
    Castrol EDGE 10-60

en son takhada yazmış denediğmizde onda intercooler ve dp yoktu sanırım bendede egzantirik ve ona göre yazılım yoktu geçen bir yazılım yaptık özgün le bakalım ama araba nasıl gidiyor pek bilmioyrum deneyip görmek lazım

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Valla Talha yabana atılmaz diye düşünüyorum ama egzantrik farkı ile Uzman alır..

tahminimde 2 boyu olur diye düşünüyorum tabi son durumları ne bilmiyorum araçların. Ancak Talha'nın devir sıkıntısı olacağı için ya altta bastırmalı, yada 210'a kadar sıkılacaksa Talha 85-90 gibi 3. viteste bastırıp Cem'in 2 de basması lazım ki 5 ortalarına kadar kafa kafaya olsun..

düşüncem bu ama öncelikle aman dikkat, kazasız belasız bir gezinti deneme olsun. Kardeş kardeş deneyin gelin

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    2.vites 60'da sıkın kardeş bence mantıklı olanı da o

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    hatta ve hatta sonradan bı rollıngde ben yapardım sizlerle

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Uzman speclerı bı yazar mısın kardeşim,ona göre yorum yapalım daha mantıklı olur bence keşke istanbulda olsaydım bende camcar olurdum

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Yani öncelikle hangi devir ve vitesde baslayacaksınız sonucta iki tane ayrı arac ve devirler tutmuyor, ikincisi Cemin specler nedir önce gercek bir sekilde soylesin ki karar verebilelim.

Bana göre R53 gecer.

Bir yorum yaz:

• Talha
    bir anket başlattı Talha R56 S vs Uzman R53 S

Talha R56 S vs Uzman R53 S

10
    Talha R 56 S
    30.00%
    3
    Cem R 56 S
    70.00%
    7

Anketin süresi doldu.

Arkadaşlar ben ve Cem(uzman) kısmet olursa araçları deneyeceğiz.Deneme avrupa yakasında olacak bu cuma veya cumartesi gecesi olacak.Gelmek isteyen arkadaşlar olursa zaman ve mekan ile ilgili detayları kendilerine iletirim.

Benim aracın specleri ; yazılım , downpipe , intercooler.
    Cemin specleri bilmiyorum kendisi yazar bi ara.

Bende sadece yazılım varken Cemle denemiştik beni 5 - 6 boy geçmişti.Bu arada benimkisi otomatik Cemin araç manuel ve ben de sunroof var Cemde yok.

Bu şartlar altında yorumlarınızı ve tahminlerinizi bekliyorum.
Hazırlanıyor...
X