Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Buraya konu acmakta fikirleri merak etmekten ziyade dolayli yoldan birilerini daha bulmakti okuyupta gaza gelen vs
Yani silinebilirde konu sikinti yok,sonucta bn foruma her girisimde vu tarz konulara denk gelirim umidi ile giriyorum ama demekki olmayacakmis bunuda anladik
@NHT39: zaten forum kurallari geregi bu tip paylasimlar yapmayacaklardir. senin de bahsettigin sebeplerden dolayi video vs eklentilerine ne yazikki izin vermiyoruz..
Konuya gelince otomatik MINI hic sevemedim. Performansina da supheyle bakiyorum.
Benzer beygirgucu ureten r53 ve r56 arasinda en onemli rolling etkeni bence Alen'in de dedigi gibi baslangic hizi olacaktir. Daha once denemis oldugumuz r53 ve r56 JCW arasinda 3. viteste geciliyorken, turbo devirleri arasinda 2. viteste kalkis yaptigimiz anda 2-3 saniye icinde bir boy fark atabiliyordum.
Konunun iceriginden dolayi tedirgin olsam da, birbirini taniyan 2 MINI sahibi arkadasimin gerekli onlemleri alarak, uygun kosullarda ve hirs yapmadan, birbirlerine ve diger trafikteki arac kullanicilarina gosterecekleri saygi ile keyifli bir gece gecirmelerini isterim.
[QUOTE=Burak;10235]Hakkaten nihat gelince sana ozel bir bulusma duzenlensin
İNŞALLAH KARDEŞ BU SEFER GELİRSEM CUMARTESIDEN GELİRİM ZATEN ÖNCEKILERINDE PAZAR SABAH EN ERKEN UÇAKLA GELİP MASLAKTAN ARABAYI ALIP DIREK DÖNÜYORDUM,BU SEFERKINDE C.TESİ GECESI ROLLING VS. YAPARIZ ARTIK
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
Hakkaten nihat gelince sana ozel bir bulusma duzenlensin
Bir yorum yaz: