Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Jcw karşilaştirma-met.gri vs siyah.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• orcun
    yanıtladı
    HK olanı alırdım.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    valla siyah zeminlide 2000tl'yi bulur

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    İkisini birleştirmek lazım bunların renk olarak siyah'ı tercih ederdim ama beyaz farlarla ve harman kardon'la olsa ne güzel olurmuş

Bir yorum yaz:

• DCooperW
    bir konu başlattı Jcw karşilaştirma-met.gri vs siyah.

Jcw karşilaştirma-met.gri vs siyah.

Selam arkadaşlar bayinin hali hazır elinde bulunan metalik gri araba ve siparişle gelicek araba arasında kaldım.Metalik gride harman kardon hi-fi var.Ama siyah far ve siyah jant yok.Siyah araba da ise ses sistemi kendi ses sistemi siyah far ve jant var.Siyah olan için 1 ay kadar beklemem gerekli diğeri hemen teslim geri kalan özellikleri tamamen aynı sizce hangisi ? .Not:İkiside cross spoke 17 inç.full.resimde ki tam metalik gibi çıkmamış.

[SIZE=2]EDİT 1:Eclipse Grey parlak metal rengi simülasyonda gerçeği yansıtmıyor tam.
    [/SIZE]

[SIZE=2]EDİT 2 : [/SIZE]
    Aslı DCooperW tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar ben hep Allah hangisini hakkımızda hayırlı eylediyse ona binmek nasip olsun diye dua ettim.Yoksa ikisininde gereği yok.Kısmet metalik gri olanaymış.Ondan haberimiz bile yoktu siyahın kaporta yattıktan sonra gördük..Yarın met. gri olanı teslim alacağım.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Kendinize iyi bakın fotografları en yakın sürede eklerim sağlıcakla kalın..

Ekran Resmi 2013-07-31 02.13.52.jpg
    En son düzenleyen DCooperW; 02-08-13, 03:43.
Hazırlanıyor...
X