Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Jcw karşilaştirma-met.gri vs siyah.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• DCooperW
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza ceza olmasını engellesin Guzel gunlerde kullanmanızı dileriz
    Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    hayırlı olsun kazasız belasız inş...
    Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    güzel günlerde kullan hayırlı olsun ...

Güzel dilekleriniz için sağolun.Herkese beladan uzak keyifli sürüşler.

Bir yorum yaz:

• fuurkan
    yanıtladı
    güzel günlerde kullan hayırlı olsun ...

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    hayırlı olsun kazasız belasız inş...

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı DCooperW tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar ben hep Allah hangisini hakkımızda hayırlı eylediyse ona binmek nasip olsun diye dua ettim.Yoksa ikisininde gereği yok.Kısmet metalik gri olanaymış.Ondan haberimiz bile yoktu siyahın kaporta yattıktan sonra gördük..Yarın met. gri olanı teslim alacağım.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Kendinize iyi bakın fotografları en yakın sürede eklerim sağlıcakla kalın..
    Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza ceza olmasını engellesin Guzel gunlerde kullanmanızı dileriz

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Arkadaşlar ben hep Allah hangisini hakkımızda hayırlı eylediyse ona binmek nasip olsun diye dua ettim.Yoksa ikisininde gereği yok.Kısmet metalik gri olanaymış.Ondan haberimiz bile yoktu siyahın kaporta yattıktan sonra gördük..Yarın met. gri olanı teslim alacağım.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Kendinize iyi bakın fotografları en yakın sürede eklerim sağlıcakla kalın..
    Hayırlısı olsun hocam Allah kaza bela vermesin güle güle kullan. Bu arada en kısa sürede MCTR Garaj bölümünde aracı görmek isteriz.

Bir yorum yaz:

• DCooperW
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Simdiden gule gule kullan hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz surusler Dogukan
    Daha iyileri sana nasip olsun.Teşekkürler Nazlı Deniz

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Babalar ben hep Allah hangisini hakkımızda hayırlı eylediyse ona binmek nasip olsun diye dua ettim.Yoksa ikisininde gereği yok.Kısmet metalik gri olanaymış.Ondan haberimiz bile yoktu siyahın kaporta yattıktan sonra gördük..Yarın met. gri olanı teslim alacağım.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Kendinize iyi bakın fotografları en yakın sürede eklerim sağlıcakla kalın..
    Simdiden gule gule kullan hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz surusler Dogukan

Bir yorum yaz:

• DCooperW
    yanıtladı
    En son düzenleyen DCooperW; 02-08-13, 03:43.

Bir yorum yaz:

• DCooperW
    yanıtladı
    Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Siyah olani bekle derim harmannkardonun orjina kiti 870 eurya yapiliyor. Visual da olaymis iyiymisb

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    Zaman kısıtlı dostum..Aracın daha fiyatı belli olmadı ve fabrika agustos'ta kapalı.Kışa anca teslim ederler.zaten 2014 kasalar çıkıcak ondan sonrada.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Siyah olani bekle derim harmannkardonun orjina kiti 870 eurya yapiliyor. Visual da olaymis iyiymisb

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• Melih Özlem
    yanıtladı
    Siyah daha asil ve agresif duruyor

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Benim bineceğim maksimum 1-1.5 sene onunda 3-4 ayını araç beklemekle geçirmek istemiyorum yoksa haklısın.Fabrika agustosta zaten kapalıymış.Eylülde başlansa baştan sona benim zevkime göre 2014'te anca alırım.4.5ay bekleyenler var forumda..Hangisi alabilirsek bakalım şu saatten sonra fark etmiyor çok fazla.
    Aralık ortası siparis verip nisan sonu teslim almıstım Subatda fabrika bakıma girmisti 1 aylıgına o da benim şansımdı

Bir yorum yaz:

• DCooperW
    yanıtladı
    Aslı Sportline tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gri bi arkadaşta vardı pek hoşuma gitmedi benim siyah daha güzel, uzun süre binilecekse ben olsam her şeyi kafama yatacak şekilde sipariş geçerdim.
    Benim bineceğim maksimum 1-1.5 sene onunda 3-4 ayını araç beklemekle geçirmek istemiyorum yoksa haklısın.Fabrika agustosta zaten kapalıymış.Eylülde başlansa baştan sona benim zevkime göre 2014'te anca alırım.4.5ay bekleyenler var forumda..Hangisi alabilirsek bakalım şu saatten sonra fark etmiyor çok fazla.

Bir yorum yaz:

• Sportline
    yanıtladı
    Gri bi arkadaşta vardı pek hoşuma gitmedi benim siyah daha güzel, uzun süre binilecekse ben olsam her şeyi kafama yatacak şekilde sipariş geçerdim.

Bir yorum yaz:

• DCooperW
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    DCooperW;

Guzel sohbet olmus, kacirmisim. Ikiside guzelmis. Biri hazir, digerinin beklemesi var.
    HK'li, Grey MINI'ye yakin oldugun anlasiliyor.
    Ne guzel iste bu yaz bitmeden binebileceksin. Hic onun artilarini hesapladin mi? :-)

Gule gule kullan

WM
    Teşekkür ederim.Yazın binme keyfi için 1 sene beklememekte büyük artı haklısınız.Kısmet artık bakalım.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X