Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Jcw karşilaştirma-met.gri vs siyah.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• WISHMAN
    yanıtladı
    DCooperW;

Guzel sohbet olmus, kacirmisim. Ikiside guzelmis. Biri hazir, digerinin beklemesi var.
    HK'li, Grey MINI'ye yakin oldugun anlasiliyor.
    Ne guzel iste bu yaz bitmeden binebileceksin. Hic onun artilarini hesapladin mi? :-)

Gule gule kullan

WM

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı DCooperW tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aynen benim CM'de yan aynalar-dikiz aynası ve sunroof damalı. Kaputta ve kapılarda şeritler var. Ufak detaylar dış aksamda heyecanlandırabiliyor ama ses sistemi gibi iç detaylar sonradan çok sağlıklı olmuyor.Haa belki verim alınabilir ama ben orjinallikten yanayım sonuçta o şeritler damalar sökülebilir hemen.
    aynen katiliyorum

ses sistemini sonradan yaptirirkende komple kokpit sokuluyor (canli canli izlemistim) oyle bi yerde yapilmali ki daha evvel MINI araclara ses sitemi uygulamis olsun sokup takma monte islemlerini basariyla hasarsiz halledebilsin.. deneyimsiz biri yaparsa sonraki zamanlarda citirdan rahatsiz edici tikirtilar ortaya cikabiliryor.. bunlarla karsilasmamak icin en iyisi opsiyon olarak Harman/kardon'u secmek

Bir yorum yaz:

• DCooperW
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Harman Kardon'dan asla pisman olmayacaksin

MINI'de binlerce kombinasyon yapabilirsin.. baktin olmuyor hemen govdeyi kaplatip jantlari degistirirsin, yine olmadi mi Hooop kaput seritleri yaptirirsin.. mesela cm'ye ayna kapaklari takilmis tavan dama stickerlanmis.. jcw'ye driving light takabilirsin.. nikelajlar kaplanir hersey yapilir.. biraz masrafa sokar ama icine sinecekse, keyif alacaksan buna deger elbette
    Aynen benim CM'de yan aynalar-dikiz aynası ve sunroof damalı. Kaputta ve kapılarda şeritler var. Ufak detaylar dış aksamda heyecanlandırabiliyor ama ses sistemi gibi iç detaylar sonradan çok sağlıklı olmuyor.Haa belki verim alınabilir ama ben orjinallikten yanayım sonuçta o şeritler damalar sökülebilir hemen.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Eyvallah .Çevremede çok sordum artık bıktırdım hepsini.Kararsız bir insanım da en büyük etken orjinal takıntım oldu.Arabayı alınca içine usta girmesini istemiyorum.Ondan HK çok etkiledi..Sorunda istemiyorum ama jant ayakkabı gibi bişidir.1 saat sürmez değişmesi ayarlanması ..Hangisi kısmetse o olsun.Allah utandırmasın diyelim.
    Harman Kardon'dan asla pisman olmayacaksin

MINI'de binlerce kombinasyon yapabilirsin.. baktin olmuyor hemen govdeyi kaplatip jantlari degistirirsin, yine olmadi mi Hooop kaput seritleri yaptirirsin.. mesela cm'ye ayna kapaklari takilmis tavan dama stickerlanmis.. jcw'ye driving light takabilirsin.. nikelajlar kaplanir hersey yapilir.. biraz masrafa sokar ama icine sinecekse, keyif alacaksan buna deger elbette

Bir yorum yaz:

• DCooperW
    yanıtladı
    iyi dusun herkes fikrini beyan etti ama son soz sende icine sineni al ve son olarak bize de kazasiz belasiz keyifli gunlerde kullan demek kalir
    Haydi hayirlisi olsun
    Eyvallah .Çevremede çok sordum artık bıktırdım hepsini.Kararsız bir insanım da en büyük etken orjinal takıntım oldu.Arabayı alınca içine usta girmesini istemiyorum.Ondan HK çok etkiledi..Sorunda istemiyorum ama jant ayakkabı gibi bişidir.1 saat sürmez değişmesi ayarlanması ..Hangisi kısmetse o olsun.Allah utandırmasın diyelim.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Renk güzel araba güzel estetik olarak acaba mı? Olayından dolayı konuyu açmıştım ama griyi alacağım.Sonuçta donanım aynı ikiside aynı kalitede bi-xenon var ve ikiside 17inç cross spoke jant.
    iyi dusun herkes fikrini beyan etti ama son soz sende icine sineni al ve son olarak bize de kazasiz belasiz keyifli gunlerde kullan demek kalir
    Haydi hayirlisi olsun

Bir yorum yaz:

• DCooperW
    yanıtladı
    icine sinmesi adina sana yardimci olabildiysem ne mutlu bana
    miniusa.com da yaptim sipsak..
    evet, eclipse gray ama burada biraz daha farkli hatta eski r53 ve makyajsiz r56'lardaki dark silver gray gibi gorunmus normalde daha koyudur aslinda guzel bir tercih olabilir.
    Renk güzel araba güzel estetik olarak acaba mı? Olayından dolayı konuyu açmıştım ama griyi alacağım.Sonuçta donanım aynı ikiside aynı kalitede bi-xenon var ve ikiside 17inç cross spoke jant.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Öncelikle uygulama ile görsel olarak yardımcı oldugunu için teşekkürler.Bu resimden sonra siyah janttan bile vazgeçebilirim çünkü çok boğmuş belkide sebebi metalik gri ile dark silver yada mat grinin karışması.Resimde ki metalik grimi acaba?
    icine sinmesi adina sana yardimci olabildiysem ne mutlu bana
    miniusa.com da yaptim sipsak..
    evet, eclipse gray ama burada biraz daha farkli hatta eski r53 ve makyajsiz r56'lardaki dark silver gray gibi gorunmus normalde daha koyudur aslinda guzel bir tercih olabilir.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Hocam ben fikirlerinize değer vermesem zaten konuyu asla açmam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Fakat doluluk olarak aynılar sonuçta ikiside aynı kalitede bi-xenon var ve ikiside 17inç cross spoke jant.Renk olarak farklılar iç donanım olarak aynı seviyedeler.Ses sistemi hariç..Tamamen estetik duygular ve ses sisteminden dolayı oluşan bir sorunsal.
    Yok bende kendi fikrimi söyledim önemli değil yardımcı olmak için burdayız zaten. Yani mevzu ses sistemi ise onda da yardımcı olabilecek kapasitedeyim ve araç ile ilgili her konuda..
    Çirkin Mini yoktur. Hangisi olursa olsun saygı duyarız..

Bir yorum yaz:

• DCooperW
    yanıtladı
    Buyrunuz;

Öncelikle uygulama ile görsel olarak yardımcı oldugunu için teşekkürler.Bu resimden sonra siyah janttan bile vazgeçebilirim çünkü çok boğmuş belkide sebebi metalik gri ile dark silver yada mat grinin karışması.Resimde ki metalik grimi acaba?

Bir yorum yaz:

• DCooperW
    yanıtladı
    Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Valla hocam zevk senin ama siyah araç daha dolu görünüyo ve rengi tutulan bir renk, sadece ses sistemi içinse siyahı alıp HK takmak veya profesyonel bir firmaya o parayı vererek çok güzel sound almak mümkündür. Bana soracak olursan siyahı alırım
    Hocam ben fikirlerinize değer vermesem zaten konuyu asla açmam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Fakat doluluk olarak aynılar sonuçta ikiside aynı kalitede bi-xenon var ve ikiside 17inç cross spoke jant.Renk olarak farklılar iç donanım olarak aynı seviyedeler.Ses sistemi hariç..Tamamen estetik duygular ve ses sisteminden dolayı oluşan bir sorunsal.

Bir yorum yaz:

• fuurkan
    yanıtladı
    Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Daha önce harman kardon 'da da çalıştığımdan ses kalitesini gayet iyi buluyorum. Harman/kardon bir MINI'de vazgeçilmezimdir benim. Kendi MINImde de ilk sıraya yazdığım nokta HarmanKardon.

Ve eclipse grey. Favorim.
    Fikirleeimiz ayni dogrultuda HarmanKardan olmassaa olmaz bence 1. Sirada olmalali

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Buyrunuz;

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Araçlardan birinin kaporası yattı diğeride sabah yatacak...Sadece ses sistemi için değil grininde rengi güzel geliyor eski kasa bmw'miz vardı 1999'da onu hatırlatıyor.Bana sıkıntı olan sadece jant onuda çözmek daha kolay ses sistemine göre boyanma-kaplama yada değişimi daha rahat ama dediğin olayda doğru o paraya daha sağlam bişiler düzenlenebilir şimdi bende de takıntı var orjinali olmazsa gözümden düşüyor araç.Aksesuarda bile orjinale bakıyorum.
    Valla hocam zevk senin ama siyah araç daha dolu görünüyo ve rengi tutulan bir renk, sadece ses sistemi içinse siyahı alıp HK takmak veya profesyonel bir firmaya o parayı vererek çok güzel sound almak mümkündür. Bana soracak olursan siyahı alırım

Bir yorum yaz:

• DCooperW
    yanıtladı
    Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hocam bence siyahı al 2.000 euroya senin araca harman kardon veya ondan daha iyi marka takılır. Ses sistemi için araçtan vazgeçmen yazık olur.
    Araçlardan birinin kaporası yattı diğeride sabah yatacak...Sadece ses sistemi için değil grininde rengi güzel geliyor eski kasa bmw'miz vardı 1999'da onu hatırlatıyor.Bana sıkıntı olan sadece jant onuda çözmek daha kolay ses sistemine göre boyanma-kaplama yada değişimi daha rahat ama dediğin olayda doğru o paraya daha sağlam bişiler düzenlenebilir şimdi bende de takıntı var orjinali olmazsa gözümden düşüyor araç.Aksesuarda bile orjinale bakıyorum.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X