Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Jcw karşilaştirma-met.gri vs siyah.
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiHocam bence siyahı al 2.000 euroya senin araca harman kardon veya ondan daha iyi marka takılır. Ses sistemi için araçtan vazgeçmen yazık olur.
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSes sitemi ne yap et al. Bu kadar kötü bir orjinal tesisat görmedim duymadım ben o kadar diyim sanaha şöyle de yapabilirsin siyah arabada siyah zemin far olmazsa olmaz bence. Şimdi şunu degerlendirmek lazım; hangisini dışarıdan ne kadara bulursun? Siyah zemin far orjinale girersen baya pahalıya geliyor, 2000-2500 TL (siyah zemin farın fiyatı) en az harmann kadar iyi bir tesisat yapma imkânında olur.
Haddime değil gerçi ne araba olarak ne opsiyon olarak fakat bende ikiside yoktu sıfır alırken, far yerine tesisat aldım farları da boyattım gayet memnun mutluyum. Toplamı da sadece siyah zemin farın bile altında. Ama tabii tercih yine sizin.
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen siyahtan yana kullanırım tercihimi
Bir yorum yaz:
-
Ses sitemi ne yap et al. Bu kadar kötü bir orjinal tesisat görmedim duymadım ben o kadar diyim sanaha şöyle de yapabilirsin siyah arabada siyah zemin far olmazsa olmaz bence. Şimdi şunu degerlendirmek lazım; hangisini dışarıdan ne kadara bulursun? Siyah zemin far orjinale girersen baya pahalıya geliyor, 2000-2500 TL (siyah zemin farın fiyatı) en az harmann kadar iyi bir tesisat yapma imkânında olur.
Haddime değil gerçi ne araba olarak ne opsiyon olarak fakat bende ikiside yoktu sıfır alırken, far yerine tesisat aldım farları da boyattım gayet memnun mutluyum. Toplamı da sadece siyah zemin farın bile altında. Ama tabii tercih yine sizin.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kemal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHK araci alirken 600€ civari birsey olmasi lazimfazlasiyla da deger, sonucta kesme bicme delme yok..
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiAslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe biliyim 2.000€ fark oluyo falan demişlerdide o yüzden dedim yani her açıdan siyah araç daha iyi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Kemal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHK araci alirken 600€ civari birsey olmasi lazimfazlasiyla da deger, sonucta kesme bicme delme yok..
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSes sistemi Hk çok iyi ancak 2.000 euro ya o araca çok güzel projeler yapılır ses sistemi adına, gerçekten profesyonel çalışan firmalar var isterseniz yardımcıda olabilirim bu konuda ve araçla ilgili her konudafazlasiyla da deger, sonucta kesme bicme delme yok..
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı DCooperW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSiyah daha içe işleyici bir renk doğru ama metalik gride arabanın detayları ortaya çıkarıyor.Birde ses sistemi sonradan çok sıkıntı bir kere yaptırdım kapı içlerini filan doldurmuşlardı.Elektrik sistemi filan değişmişti.Bakalım hangisi nasip olursa artık.Teşekkürler yorum atan herkese.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHocam bence siyah rengi al daha çekici geldi bana, birde siyah daha çok tutulan renk onuda belirtmek isterim. Ses sistemi seni kesmez ise sonradanda koydurulabilir
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHocam bence siyah rengi al daha çekici geldi bana, birde siyah daha çok tutulan renk onuda belirtmek isterim. Ses sistemi seni kesmez ise sonradanda koydurulabilir
Bir yorum yaz:
-
Aslı DCooperW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBeklemeyi hiç sevmem ama almak içinde almış olmayalım.HK olanlı banada çok güzel geldi.Far ve Jantlarda sırıtma yapmıyor değilmi? Renk Füme tarzı. Tek soru işareti o kafamda ki.Difüzör olarak yeniden sordurdum kayıtlarda hiç bir yetkili serviste yapılmış olarak gözükmüyor büyük ihtimal parçayı alıp el altından yaptıracağız.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha önce harman kardon 'da da çalıştığımdan ses kalitesini gayet iyi buluyorum. Harman/kardon bir MINI'de vazgeçilmezimdir benim. Kendi MINImde de ilk sıraya yazdığım nokta HarmanKardon.
Ve eclipse grey. Favorim.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiDaha önce harman kardon 'da da çalıştığımdan ses kalitesini gayet iyi buluyorum. Harman/kardon bir MINI'de vazgeçilmezimdir benim. Kendi MINImde de ilk sıraya yazdığım nokta HarmanKardon.
Ve eclipse grey. Favorim.
Bir yorum yaz:
-
Beklemeyi hiç sevmem ama almak içinde almış olmayalım.HK olanlı banada çok güzel geldi.Far ve Jantlarda sırıtma yapmıyor değilmi? Renk Füme tarzı. Tek soru işareti o kafamda ki.Difüzör olarak yeniden sordurdum kayıtlarda hiç bir yetkili serviste yapılmış olarak gözükmüyor büyük ihtimal parçayı alıp el altından yaptıracağız.
Bir yorum yaz:
-
Evet biraz zor olmus.
Ben de HK olani alirdim. Sirf HK yüzünden ben 4.5 ay bekledimArabanin icinde vakit geciren birisi olarak disindaki farin güzelligindense icindeki müzigin güzelligini tercih edebilirim.
Evet siyah far güzel. Ama gri kasada cokta ihtiyac oldugunu dusunmuyorum.
Arabam siyah olmasaydi gri olurdu. Beklemeye niyetiniz yoksa alin derim. Derdiniz de siyah far olsun
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: