Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Jcw karşilaştirma-met.gri vs siyah.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Jcw karşilaştirma-met.gri vs siyah.

Selam arkadaşlar bayinin hali hazır elinde bulunan metalik gri araba ve siparişle gelicek araba arasında kaldım.Metalik gride harman kardon hi-fi var.Ama siyah far ve siyah jant yok.Siyah araba da ise ses sistemi kendi ses sistemi siyah far ve jant var.Siyah olan için 1 ay kadar beklemem gerekli diğeri hemen teslim geri kalan özellikleri tamamen aynı sizce hangisi ? .Not:İkiside cross spoke 17 inç.full.resimde ki tam metalik gibi çıkmamış.

[SIZE=2]EDİT 1:Eclipse Grey parlak metal rengi simülasyonda gerçeği yansıtmıyor tam.
    [/SIZE]

[SIZE=2]EDİT 2 : [/SIZE]
    Aslı DCooperW tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar ben hep Allah hangisini hakkımızda hayırlı eylediyse ona binmek nasip olsun diye dua ettim.Yoksa ikisininde gereği yok.Kısmet metalik gri olanaymış.Ondan haberimiz bile yoktu siyahın kaporta yattıktan sonra gördük..Yarın met. gri olanı teslim alacağım.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Kendinize iyi bakın fotografları en yakın sürede eklerim sağlıcakla kalın..

Ekran Resmi 2013-07-31 02.13.52.jpg
    En son düzenleyen DCooperW; 02-08-13, 03:43.
    Mini John Cooper Works-R56

İkisini birleştirmek lazım bunların renk olarak siyah'ı tercih ederdim ama beyaz farlarla ve harman kardon'la olsa ne güzel olurmuş
    34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
    34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red

Yorum Yap

valla siyah zeminlide 2000tl'yi bulur
      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

HK olanı alırdım.

Yorum Yap

Evet biraz zor olmus.
          Ben de HK olani alirdim. Sirf HK yüzünden ben 4.5 ay bekledim Arabanin icinde vakit geciren birisi olarak disindaki farin güzelligindense icindeki müzigin güzelligini tercih edebilirim.
          Evet siyah far güzel. Ama gri kasada cokta ihtiyac oldugunu dusunmuyorum.
          Arabam siyah olmasaydi gri olurdu. Beklemeye niyetiniz yoksa alin derim. Derdiniz de siyah far olsun
          www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Beklemeyi hiç sevmem ama almak içinde almış olmayalım.HK olanlı banada çok güzel geldi.Far ve Jantlarda sırıtma yapmıyor değilmi? Renk Füme tarzı. Tek soru işareti o kafamda ki.Difüzör olarak yeniden sordurdum kayıtlarda hiç bir yetkili serviste yapılmış olarak gözükmüyor büyük ihtimal parçayı alıp el altından yaptıracağız.

Yorum Yap

Daha önce harman kardon 'da da çalıştığımdan ses kalitesini gayet iyi buluyorum. Harman/kardon bir MINI'de vazgeçilmezimdir benim. Kendi MINImde de ilk sıraya yazdığım nokta HarmanKardon.

Ve eclipse grey. Favorim.

Yorum Yap

Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Daha önce harman kardon 'da da çalıştığımdan ses kalitesini gayet iyi buluyorum. Harman/kardon bir MINI'de vazgeçilmezimdir benim. Kendi MINImde de ilk sıraya yazdığım nokta HarmanKardon.

Ve eclipse grey. Favorim.
                Oooo FatihVe'nin ilgi alani
                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Beklemeyi hiç sevmem ama almak içinde almış olmayalım.HK olanlı banada çok güzel geldi.Far ve Jantlarda sırıtma yapmıyor değilmi? Renk Füme tarzı. Tek soru işareti o kafamda ki.Difüzör olarak yeniden sordurdum kayıtlarda hiç bir yetkili serviste yapılmış olarak gözükmüyor büyük ihtimal parçayı alıp el altından yaptıracağız.
                  Difüzör çokta sıkıntı olmasa gerek, bende kendi arabama sonradan yaptıracağım birşey. Eclipse grey bence çok yakışıklı bir renk, bende kendi arabamı alırken tek siyah jcw vardı ve beklemeden aldım. Eger harman kardonlu eclipse grey olsaydı hiç düşünmezdim.

Yorum Yap

Hocam bence siyah rengi al daha çekici geldi bana, birde siyah daha çok tutulan renk onuda belirtmek isterim. Ses sistemi seni kesmez ise sonradanda koydurulabilir

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Hocam bence siyah rengi al daha çekici geldi bana, birde siyah daha çok tutulan renk onuda belirtmek isterim. Ses sistemi seni kesmez ise sonradanda koydurulabilir
                      Siyah daha içe işleyici bir renk doğru ama metalik gride arabanın detayları ortaya çıkarıyor.Birde ses sistemi sonradan çok sıkıntı bir kere yaptırdım kapı içlerini filan doldurmuşlardı.Elektrik sistemi filan değişmişti.Bakalım hangisi nasip olursa artık.Teşekkürler yorum atan herkese.

Yorum Yap

Siyah daha içe işleyici bir renk doğru ama metalik gride arabanın detayları ortaya çıkarıyor.Birde ses sistemi sonradan çok sıkıntı bir kere yaptırdım kapı içlerini filan doldurmuşlardı.Elektrik sistemi filan değişmişti.Bakalım hangisi nasip olursa artık.Teşekkürler yorum atan herkese.
                        Ses sistemi Hk çok iyi ancak 2.000 euro ya o araca çok güzel projeler yapılır ses sistemi adına, gerçekten profesyonel çalışan firmalar var isterseniz yardımcıda olabilirim bu konuda ve araçla ilgili her konuda

Yorum Yap

Ses sistemi Hk çok iyi ancak 2.000 euro ya o araca çok güzel projeler yapılır ses sistemi adına, gerçekten profesyonel çalışan firmalar var isterseniz yardımcıda olabilirim bu konuda ve araçla ilgili her konuda
                          HK araci alirken 600€ civari birsey olmasi lazim fazlasiyla da deger, sonucta kesme bicme delme yok..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı Kemal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            HK araci alirken 600€ civari birsey olmasi lazim fazlasiyla da deger, sonucta kesme bicme delme yok..

Ne biliyim 2.000€ fark oluyo falan demişlerdide o yüzden dedim yani her açıdan siyah araç daha iyi

Yorum Yap

Aslı Kemal tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Ne biliyim 2.000€ fark oluyo falan demişlerdide o yüzden dedim yani her açıdan siyah araç daha iyi
                              Araç fabrikadan çıkmadıysa 600Avro olabilir ama sanmıyorum.Emin olduğum şey fabrikadan çıkmış teslimata 1-2 ay kalan araçlarda değişim 2bin Avro.Borusan ve Kosifler fiyatı.Denemediğim için değip değmediği tam bilmiyorum.Not:Ki rüzgarlık bile 1.750 Avro işcilik dahil.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X