Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
35 verdilerse aracına yanlış anlamada bi doktora falan görün nasıl bi tramva yaşadın sen ki o fiyata vermedin ??? ben 30 a veririm benim aracımı boyasız araç
Arabayi aldım ertesi gün talibi çıktı. Bende biraz binmek istemiştim. 1 ay olmadı daha. yarın minici akrabalarimla toplanıp konusucaz. 35e satarsam ne yapabilirim. Satmazsak nasil adam ederiz. Ayrıca arabam otomatik vites ve rahata alıştım açıkçası almanyadayken munihten parise manuel sürmek manuelden soğuttu :-) koalisyon sonrası yazarım sevgiyle kalın.
35 CUB 94
BerkayKaracan~
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Tavsiye aldım diyelim. S imajı vermek icin 35e talibi var. İyi değil mi ? ..
35 CUB 94
BerkayKaracan~
35 verdilerse aracına yanlış anlamada bi doktora falan görün nasıl bi tramva yaşadın sen ki o fiyata vermedin ??? ben 30 a veririm benim aracımı boyasız araç
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Aldığımda lpgliydi. Sarvenle de konuştuk arabayi satıp plakayı taşıma ihtimalimiz de var. Masraf yapmadan düşüne düşüne gidiyoruz bakalim.
35 CUB 94
BerkayKaracan~
O aracı aldığında lpg liyse ben olsam hiç almazdım aldıktan sonrada kesinlikle lpg takmazdım bi laf vardır ya gülü seven dikenine katlanır diye buda o hesap hiç yakışmaz yani LPG aracı sat boşunada S e çevirme mesajda yazdıklarımı burda yazıp off topic yapmak istemiyorum
Bugun 450 km. Average hiz 84 km/h. Yakit tuketimi 6,7 lt/100km. Yarim depo yedi ama geriye goturmez. Ayriyetten klima hep calisti.
P.S 1 : Polis GBT icin durdurdu, ruhsati geri verirken 'ruhsata yanlis yazilmis, bu nasil 2004 dedi'
P.S 2 : Son 25 km, deniz kenarinda yolculuk, ben bole GIO gormedim. Yilan gibi yollar, serit ihlali bile yapmiyor GIO virajlari donerken.
Wishman
Donuste de 6,8 lt/100 km. 81 km ortalama hiz.
Yine polis durdurdu, GBT bakti??? Sanirim yavas yavas sagdan sagdan gidince kolay durdurulabilecek av ben oluyom.
R53 Cooper S
Yag ve Filtre grubu degismeden once Bursa'da ortalama 12.5 - 13 lt / 100km yakiyordu.
Yag + Hava-Yag-Polen filtreleri degistikten sonra 9-10 / 100lt oralamalara dustu.
Bir yorum yaz: