Aslı GRKM tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI'nizin Yakıt Tüketimi
Çöküş
X
-
Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYeni aracımı henüz tanıtamadım ama şehirler arası klima açık ortalama 120km ile 4.8lt ))) çoook mutluyum
Yorum Yap
-
Evrim Ergin
Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYeni aracımı henüz tanıtamadım ama şehirler arası klima açık ortalama 120km ile 4.8lt ))) çoook mutluyum
Yorum Yap
-
Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı göstersırf şunu merak ettiğimden bir uzun yol yapmayı planlıyorum boşuna mı dizel aldık arkadaş?! şehir içi 6.3 ortalamam bu aralarsigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı Musty tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLPG var mı?sigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLpg yok da abi Cooper ın sonunda bir D var
Ne zmn islatiyoruz?
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Ne zmn islatiyoruz?sigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]
Yorum Yap
-
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYarın veya carsamba?sigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇarşamba olur...
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYee bilgisi verirsin cnm
35KES99 via Tapatalk
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi[CENTER]| www.ka-style.com |[/CENTER]
Yorum Yap
-
Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKankacim once bi seninkini islatayim ben caninkine beraber gideriz )
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap