Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI'nizin Yakıt Tüketimi
Çöküş
X
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstersen konuya maddi acidan bakiosun, ben teknik fark burda olusuyor
Yorum Yap
-
Aslı gökçem tarafından gönderilmiş Mesajı göster13 lt yakan arabaya maneviyatçı yaklaşımda ilginçmiş ama sarveninde dediği gibi miniyi seven benzine katlanır
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYokus asagi az yakio cnm
35KES99 via Tapatalksigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen hep yokuş aşağı git adminim ama boşa atma
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
-
Berna
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster2013 JCW
3 Kişi + bagajlar, dolu depo ile Yalova'dan Izmir'e
6,2 lt ortalama
Ortalama hız: 89 km/s
Toplam Yol: 400 km
Hic fena degil sanirim?
Arabanin hakkini ver Haktaaan
Yorum Yap
-
Evrim Ergin
ayvalık dönüşü 90km/h sabit yapınca daha önce görmediğim değerleri gördüm bu ortalama, gidişin ve dönüşün ortalamasıdır. giderken de sabit hızda gitsek daha da düşük olcaktı tabi
Yorum Yap
-
Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterayvalık dönüşü 90km/h sabit yapınca daha önce görmediğim değerleri gördüm bu ortalama, gidişin ve dönüşün ortalamasıdır. giderken de sabit hızda gitsek daha da düşük olcaktı tabi
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenimki cekici üstünde gelse anca bu kadar yakar Süpermis hemen dizel alıyoruz Ah bir de otomatigi olsa.
benimki gelmese bu kadar yakiyor ))
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArabanin hakkini ver Haktaaan
Yorum Yap
-
R56 S manuel sehirici. Full depo ile asagida gidilen mesafe ustte de herkesin bildigi kalan range1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Yorum Yap
Yorum Yap