Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Selam Arkadaşlar;
Çok kulaklarım çınladı, bende kendimi tanıtayım Berna'nın iki yıllık eşi Baran 31 yaşındayım Bilgisayar Mühendisiyim.
Bu siteyi Twitter'da görüp üye olmuştum, sonrasında eşimle konuşurken beraber üye olmaya karar verdik.
Geçen seferki buluşma fotoğraflarınızı görüp çok beğendik, umarım en kısa zamanda yüz yüze görüşüp tanışabiliriz.
Selam Arkadaşlar;
Çok kulaklarım çınladı, bende kendimi tanıtayım Berna'nın iki yıllık eşi Baran 31 yaşındayım Bilgisayar Mühendisiyim.
Bu siteyi Twitter'da görüp üye olmuştum, sonrasında eşimle konuşurken beraber üye olmaya karar verdik.
Geçen seferki buluşma fotoğraflarınızı görüp çok beğendik, umarım en kısa zamanda yüz yüze görüşüp tanışabiliriz.
Baran hosgeldin!
Sana da ayri bir topic acalim bence.. Bol bol hosgeldinleri birde ordan toplayalim..
Yalniz bu kadarla kalmayin. MCTR Garaj'da MINI'nizi de tanitin lutfen
Selam Arkadaşlar;
Selam Hoşbulduk;
Herkese teşekkür ederim, Haktan valla aracı eşim kullanıyor ben finans kısmıyla ilgiliyim malum
Sorma benim halim içler acısı 2002 model 1.4 Polo kullanıyorum birde Piaggio motorum var. Dolayısıyla Mini için vekalet eşimde..
Benim araçla ilgili basit isteklerim var, ön ızgaraya sis farı, genel boya koruma yaptırmak istiyorum bunlar kolay olanlar, diğer isteğim Visual Boost için Navigasyon ama memleketimizde yokmuş sanırım.
Ama her bindiğimde iyi ki Mini almışız diyorum..
Yorum Yap