Aslı Luai tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 ag 6288
Çöküş
X
-
Berna
-
Berna
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhooosgeldin!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Berna
Aslı mizme tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHos geldin berna
Bir bayan icin guzel secim
Besitasta oturuyorsun bende ortakoy yolda gorusmek dilegile
2011 Mini One R56 LCI
34 GZ 8149
Yorum Yap
-
brnx2
Selam Arkadaşlar;
Çok kulaklarım çınladı, bende kendimi tanıtayım Berna'nın iki yıllık eşi Baran 31 yaşındayım Bilgisayar Mühendisiyim.
Bu siteyi Twitter'da görüp üye olmuştum, sonrasında eşimle konuşurken beraber üye olmaya karar verdik.
Geçen seferki buluşma fotoğraflarınızı görüp çok beğendik, umarım en kısa zamanda yüz yüze görüşüp tanışabiliriz.
Yorum Yap
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelam Arkadaşlar;
Çok kulaklarım çınladı, bende kendimi tanıtayım Berna'nın iki yıllık eşi Baran 31 yaşındayım Bilgisayar Mühendisiyim.
Bu siteyi Twitter'da görüp üye olmuştum, sonrasında eşimle konuşurken beraber üye olmaya karar verdik.
Geçen seferki buluşma fotoğraflarınızı görüp çok beğendik, umarım en kısa zamanda yüz yüze görüşüp tanışabiliriz.
Sana da ayri bir topic acalim bence.. Bol bol hosgeldinleri birde ordan toplayalim..
Yalniz bu kadarla kalmayin. MCTR Garaj'da MINI'nizi de tanitin lutfen
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet oradaydikAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen, muhtar misin?
Yorum Yap
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelam Arkadaşlar;
Bir daha ki bulusmada gorusme dilegi ile
2011 Mini One R56 LCI
34 GZ 8149
Yorum Yap
-
brnx2
Selam Hoşbulduk;
Herkese teşekkür ederim, Haktan valla aracı eşim kullanıyor ben finans kısmıyla ilgiliyim malum
Sorma benim halim içler acısı 2002 model 1.4 Polo kullanıyorum birde Piaggio motorum var. Dolayısıyla Mini için vekalet eşimde..
Benim araçla ilgili basit isteklerim var, ön ızgaraya sis farı, genel boya koruma yaptırmak istiyorum bunlar kolay olanlar, diğer isteğim Visual Boost için Navigasyon ama memleketimizde yokmuş sanırım.
Ama her bindiğimde iyi ki Mini almışız diyorum..
Yorum Yap
-
Berna
-
Ozanbalta
Hosgeldiniz, ben de ortakoy'de oturuyorum. Mavi Countryman'im var. Kesin karsılasıyoruzdur yollarda
Yorum Yap
-
brnx2
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldiniz, ben de ortakoy'de oturuyorum. Mavi Countryman'im var. Kesin karsılasıyoruzdur yollarda
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Yorum Yap