Deniz mahsullu makarna +1
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 ag 6288
Çöküş
X
-
Berna
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterwishmaaaaan senide kiskanan vardir elbeeet 27temmuz'dan beri hehehehehehehehe
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Wishbugunkivircikolduman
Yorum Yap
-
Berna
-
Berna
Sevgili Wishman muhtemelen konumuzun altına yazdığın yazılardan dolayı senin rekorunu elinden almisizdir hosbulduk
Yorum Yap
-
brnx2
Hoşbulduk, teşekkür ederiz. Aslında Wishman-Baran olsa topici buraları yıkar giderdik
Hemen sahiplenirim
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman 18'lik citiri nasil ayarttin anlat bize )
O zaman makarna gecesi duzenleyelim.. Kimin ewi musait
HK @ Galaxy Note via Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ben Berna & Baran'i kiskandim diye mi onlarin topiclerinden devam ediyoruz? Gelin benim topic'e misafirim olun. :-)
(Tabiiki Saka)
Haktan O gece cok karanlikti, yanlizca denizin yakamozlari ve bogaz koprusunun isiklari uzerimize vuruyordu. Sanirsam bir ara bir mucize ile isigi dogru bir aci ile aldim. Zaten O fotolar da o an cekildi.
Ne diyosun Nida'm, aldim bile biletimi. (Havam batsin) Biliyorsun bana kahvalti Italya, aksam yemegi Tailand problem cikartmaz, kokteyl icin Istanbul ne ki?
Hah, kendime guldum...
Guzel gecsin gununuz. Sevgiler
Wishbuguncokedebigunundeman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen Berna & Baran'i kiskandim diye mi onlarin topiclerinden devam ediyoruz? Gelin benim topic'e misafirim olun. :-)
(Tabiiki Saka)
Haktan O gece cok karanlikti, yanlizca denizin yakamozlari ve bogaz koprusunun isiklari uzerimize vuruyordu. Sanirsam bir ara bir mucize ile isigi dogru bir aci ile aldim. Zaten O fotolar da o an cekildi.
Ne diyosun Nida'm, aldim bile biletimi. (Havam batsin) Biliyorsun bana kahvalti Italya, aksam yemegi Tailand problem cikartmaz, kokteyl icin Istanbul ne ki?
Hah, kendime guldum...
Guzel gecsin gununuz. Sevgiler
Wishbuguncokedebigunundeman
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Yorum Yap