Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 ag 6288
Çöküş
X
-
Berna
-
Bu sefer off topic degil, off feyzbik;
Baran'cim;
Cin'de feyzbik'im calismiyor. Bana yazdigini gelen mail ile gordum. Hayattayim. Eger kismet olursa Aralik ayi sonunda Sehr-i Istanbul'a kacamak yapabilirim.
Kendinize iyi bakin. Paylasmadigimiz hatiralari unutmayin, unutacak gibi olursaniz bir yere not alin. Ben de Aralik ayinin sonuna kadar yeni hatiralar bulup oyle geleyim.
Wishsaglicaklakalin
Yorum Yap
-
brnx2
Selam;
Bende bir hal hatır sorayım demiştim, o zaman kısmetse Aralıkta görüşürüz buralarda...
Arabasız olacağın için rahat rahat Rakı içeriz bu sefer
Hatırlanacak çok sey var merak etme..
Görüşürüz.
Yorum Yap
-
brnx2
-
Berna
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende NDG gibi çok duygulandım
Wishistebuofftopicman
Yorum Yap
-
turgut_A
-
Berna
Aslı turgut_A tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende yeniyim ama yinede hoşgeldin
Yorum Yap
-
Berna
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAmaaaan kizlar, iki iciyoz, hayallerimizi dillendiriyoz, n'ooldu simdi? Baran'la Pattaya plani yapmadik ki sunun surasinda...
Wishistebuofftopicman
Yorum Yap
-
brnx2
Planlari yapmadan laf yedik, sohbet edip azicik raki icicez ne var bunda patayya konusunu degerlendirelim
Yorum Yap
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPlanlari yapmadan laf yedik, sohbet edip azicik raki icicez ne var bunda patayya konusunu degerlendirelim
P.S: Bu arada Berna hosgeldin, keyifli forumlar. Diyerekten konuyu toparliyayayim.
Wishdahabarlarsokaginibilegoremediman
Yorum Yap
-
Berna
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterooo wish aralikta bizde kalacaakk ne guzel kokoslaa oyun koyuna yatarla iki uzun sacli :P
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
Yorum Yap