Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 ag 6288
Çöküş
X
-
Berna -
Bu sefer off topic degil, off feyzbik;
Baran'cim;
Cin'de feyzbik'im calismiyor. Bana yazdigini gelen mail ile gordum. Hayattayim. Eger kismet olursa Aralik ayi sonunda Sehr-i Istanbul'a kacamak yapabilirim.
Kendinize iyi bakin. Paylasmadigimiz hatiralari unutmayin, unutacak gibi olursaniz bir yere not alin. Ben de Aralik ayinin sonuna kadar yeni hatiralar bulup oyle geleyim.
Wishsaglicaklakalin
Yorum Yap
-
brnx2
Selam;
Bende bir hal hatır sorayım demiştim, o zaman kısmetse Aralıkta görüşürüz buralarda...
Arabasız olacağın için rahat rahat Rakı içeriz bu sefer
Hatırlanacak çok sey var merak etme..
Görüşürüz.
Yorum Yap
-
brnx2 -
Berna -
Amaaaan kizlar, iki iciyoz, hayallerimizi dillendiriyoz, n'ooldu simdi? Baran'la Pattaya plani yapmadik ki sunun surasinda...Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende NDG gibi çok duygulandım
Wishistebuofftopicman
Yorum Yap
-
turgut_A -
Berna
teşekkür ederim hoşbuldukAslı turgut_A tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende yeniyim ama yinede hoşgeldin
Yorum Yap
-
Berna
ben sizin planlar yaptığınız günleri de biliyorum ya neyseAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAmaaaan kizlar, iki iciyoz, hayallerimizi dillendiriyoz, n'ooldu simdi? Baran'la Pattaya plani yapmadik ki sunun surasinda...
Wishistebuofftopicman
Yorum Yap
-
brnx2
Planlari yapmadan laf yedik, sohbet edip azicik raki icicez ne var bunda
patayya konusunu degerlendirelim
Yorum Yap
-
Amman benle Pattaya hayalleri kurma, sonrasinda butun gun dalip ustune aksam 3 birada otel odasinda 'hayaller' ile uyur kalirsin. Tailand konusunda daha bilgili uyelerimiz var ama yazmiyolar bu aralar....Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPlanlari yapmadan laf yedik, sohbet edip azicik raki icicez ne var bunda
patayya konusunu degerlendirelim 
P.S: Bu arada Berna hosgeldin, keyifli forumlar. Diyerekten konuyu toparliyayayim.
Wishdahabarlarsokaginibilegoremediman
Yorum Yap
-
Berna
Wish Baran ile kalsın ben sizde kalayımAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterooo wish aralikta bizde kalacaakk ne guzel
kokoslaa oyun koyuna yatarla iki uzun sacli :P
Sent from my iPad using Tapatalk HD
)
Yorum Yap

Yorum Yap