Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Izmir'den merhabaaaaa:)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bencede olmadık yerde kafasına saksı düşüp gidiyor insanlar, denizin dediği gibi ecel nerde ne zaman gelir belli olmaz. Dolayısıyla gözünün kestirdiği her delikten makas atmaya devam

Bide 98hp günah keçisi oldum diyosun da, üzülme bence hiç millet 70hp polo alıp jant atıp GTI yazısı yapıp ne apaçi hareketler yapıyor, sana denk gelseler içlerinden geçer gidersin (miniyi övene bak yalnız, kendi arabasını satıyor)
    Abi bende 16 yasindayken 75hp jantsiz poloyla apacilik yapiyodum

Yorum Yap

Bence sen One yazısını sök Gökçem; hem sen rahat edersin hem millet şüphe eder bu araba böyle nasıl gidiyor diye

Tutku sen büyüdün ama o kitle hala var merak etme... Şimdi de seni Tiguan ile sahilde makaslı yanlı giderken görmeyelim de

Yorum Yap

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Bence sen One yazısını sök Gökçem; hem sen rahat edersin hem millet şüphe eder bu araba böyle nasıl gidiyor diye

Tutku sen büyüdün ama o kitle hala var merak etme... Şimdi de seni Tiguan ile sahilde makaslı yanlı giderken görmeyelim de
        Revoyu attirip blackout yaptirkm seninle deneriz

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Ooooooof Ooof! 3.sayfa haberinin topici olmus burasi ne yaptiniz yahu!!! Gokcem'in konusu offtopiclerin offtopici olmus.. :what:

Yepyeni genc bayan uyemizin kendine has uslubuyla kendinden bahsettigi bi konuyu nerelere cekmissiniz inanamiyorum..

Ayrica belkide Kendisi yakin gelecekte bir Burcu Cetinkaya olur, bir Nehir Yilmaz olur, belli mi olur?? Uzmeyin Gokcem'i!

ps.Bu kadar kotumser olmaya gerek yok, ecelinde nerede gelecegi belli olmas(!)
          Bu kızda bi keramet var onu hissetim şuan NDG,,, bi merhaba dedi,, queen of the off topic yaptık kızcağızı,, her konuyu konuşabiliyoruz, sıcak hoşgörülü izmir edası sanırım bu NDG =O)
          Ne çektin be gökçe bu offtopiclerden sen =O)
          Evet admin bey abilerden rica etsek, formata yakışmadığına hep birlikte kanaat getirdiğimiz kaza yorumlarını kaldırmamız mümkünmüdür diyorum
          kendi adıma müdahil olduğum içinde kusura bakma diyorum gökçe

Yorum Yap

Istenirse kaldiririm tabiki
            Gokcem'i off-topic'lere yedirtmeyiz!

Kayhan da OK verirse mesajlari duzenleyip, on-topic (evet, yeni kavram yarattim..) mesajlara gore toparlamaya calisacagim.

35KES99 via Tapatalk
            www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Gecmis sayfalara bakınca silinmis oldugunu gordum mesajlarin.

"Admin'den cok Admincilik yapmayin olm! "

Gokcem'in kulagini ben cekecegim.

35KES99 via Tapatalk
              www.haktankeskin.com

Yorum Yap

..........
                En son düzenleyen Kayhan; 18-11-13, 23:38.

Yorum Yap

hoşgeldiniz....
                  [FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Gecmis sayfalara bakınca silinmis oldugunu gordum mesajlarin.

"Admin'den cok Admincilik yapmayin olm! "

Gokcem'in kulagini ben cekecegim.

35KES99 via Tapatalk
                    admin gaza getiriyorrrr bende şikayetçiyim ozaman ...

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                    X