Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Ben dun nasil kullandığına baya bi sahit oldum. Nabzi dusuk tutan seyirlerden pek hoslanmadigi cok netti ) One ideal ona. Fazlasiyla seni beni yer bitirir
sizde benim kadar forumda eskiymişsiniz ama ben size hiç hoşgeldiniz dememişim,,, malum denizciiym sonradan görüyorum herşeyi,,
mini one' nıza one diyenlere boşver sen anlamazsın diyin bence,
çünkü herkes anlamaz onun değerini hayatımıza giren ilk güzellik mini one di,,,
bide şu mustang olayına açıklık getirelim
ben ve cabriozan abimin belki daha tarafımıza toplayacak müridte bulabiliriz
üstü açık olan bi mustang mi,,
yoksa daha kaslı ve güçlü görünen bi mustang mi,,,
klasikçi olduğumuzu düşünerek bu resimlerle geldim
Neyse geçte olsa bir hoşgeldiniz demek için ve kendimi affettirme çabası içinde olarak keyifli forumlar diliyorum
Mustang diyince herkes 65 model olanı biliyo, oysa ki 1970 model daha hırçın ve arka görüntüsüde çok hoş
Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
hahah biz eskidik olm ben 90ı geçmiyorum ki
Valla bende öyleyim özellikle eski arabamla yapmadığım şey yoktu, şu an sadece makasa giriyorum ve yanımda biri varkende basamıyorum. Ama bu olay 2007 yıllarında yaşanmış bir mini kazasından ve bu kazada vefat eden genç bir kızı öğrendikten sonra oldu
Sanırım üstte ki fotograf ilk cıkan versiyonu mustang'in, altta ki ise Mach serisinden Mach 1 gibi. emin degilim. Her biri ayrı güzel, ben Cabrio'yu alırdım ama
sizde benim kadar forumda eskiymişsiniz ama ben size hiç hoşgeldiniz dememişim,,, malum denizciiym sonradan görüyorum herşeyi,,
Neyse geçte olsa bir hoşgeldiniz demek için ve kendimi affettirme çabası içinde olarak keyifli forumlar diliyorum
Sanırım üstte ki fotograf ilk cıkan versiyonu mustang'in, altta ki ise Mach serisinden Mach 1 gibi. emin degilim. Her biri ayrı güzel, ben Cabrio'yu alırdım ama
Mustang ciler sinifta kaldi ikiside 1967 model =o)
2006 model yeşil cooperdı kazada araç tanınmaz haldeydi, dayım sanayide mekanikçidir onun elemanı var kaportacı o aracı kendine alıp çok güzel toplamıştı hatta o kadar iyi topladı ki sattığında Borusan'a götürdü Borusan sadece komple boya var dedi, ben toplandıktan sonrada bindim o araca bi tuhaf oldum gerçekten kız daha 19 yaşındaydı ismi Ece Maviş'ti plakada 34 EC 250 ydi aracın google da var kendi siteside var çok üzülmüştüm o günden beridir eskisi gibi süremiyorum.
Bi cooper s vardi benim aklimda o kalmis bu olayda uzucuymus allah rahmet eylesin
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Başka'da var mesela içinde 2-3 bayanın öldüğü bide arabalar bizim sevdiğimiz hastası olduğumuz arabalar olunca dahada üzülüyo insan, hepsinin toprağı bol olsun.
tesekkur ederim 67 model favorim ama 70 modelde asi duruyo hos yani .amaaaaan mustang olsun camurdan olsun haha
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
2006 model yeşil cooperdı kazada araç tanınmaz haldeydi, dayım sanayide mekanikçidir onun elemanı var kaportacı o aracı kendine alıp çok güzel toplamıştı hatta o kadar iyi topladı ki sattığında borusan'a götürdü borusan sadece komple boya var dedi, ben toplandıktan sonrada bindim o araca bi tuhaf oldum gerçekten kız daha 19 yaşındaydı ismi ece maviş'ti plakada 34 ec 250 ydi aracın google da var kendi siteside var çok üzülmüştüm o günden beridir eskisi gibi süremiyorum.
3.sayfa haberleri gibi topic oldu biraz sanki ... Uzuldum boyle seyle yazmaniza
Yorum Yap