Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Izmir'den merhabaaaaa:)
Çöküş
X
-
Gecmis sayfalara bakınca silinmis oldugunu gordum mesajlarin.
"Admin'den cok Admincilik yapmayin olm! "
Gokcem'in kulagini ben cekecegim.
35KES99 via Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Istenirse kaldiririm tabiki
Gokcem'i off-topic'lere yedirtmeyiz!
Kayhan da OK verirse mesajlari duzenleyip, on-topic (evet, yeni kavram yarattim..) mesajlara gore toparlamaya calisacagim.
35KES99 via Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Bu kızda bi keramet var onu hissetim şuan NDG,,, bi merhaba dedi,, queen of the off topic yaptık kızcağızı,, her konuyu konuşabiliyoruz, sıcak hoşgörülü izmir edası sanırım bu NDG =O)Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOoooooof Ooof! 3.sayfa haberinin topici olmus burasi ne yaptiniz yahu!!! Gokcem'in konusu offtopiclerin offtopici olmus.. :what:
Yepyeni genc bayan uyemizin kendine has uslubuyla kendinden bahsettigi bi konuyu nerelere cekmissiniz inanamiyorum..
Ayrica belkide Kendisi yakin gelecekte bir Burcu Cetinkaya olur, bir Nehir Yilmaz olur, belli mi olur?? Uzmeyin Gokcem'i!
ps.Bu kadar kotumser olmaya gerek yok, ecelinde nerede gelecegi belli olmas(!)
Ne çektin be gökçe bu offtopiclerden sen =O)
Evet admin bey abilerden rica etsek, formata yakışmadığına hep birlikte kanaat getirdiğimiz kaza yorumlarını kaldırmamız mümkünmüdür diyorum
kendi adıma müdahil olduğum içinde kusura bakma diyorum gökçe
Bir yorum yaz:
-
Revoyu attirip blackout yaptirkm seninle denerizAslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence sen One yazısını sök Gökçem; hem sen rahat edersin hem millet şüphe eder bu araba böyle nasıl gidiyor diye
Tutku sen büyüdün ama o kitle hala var merak etme... Şimdi de seni Tiguan ile sahilde makaslı yanlı giderken görmeyelim de
Bir yorum yaz:
-
Bence sen One yazısını sök Gökçem; hem sen rahat edersin hem millet şüphe eder bu araba böyle nasıl gidiyor diye
Tutku sen büyüdün ama o kitle hala var merak etme... Şimdi de seni Tiguan ile sahilde makaslı yanlı giderken görmeyelim de
Bir yorum yaz:
-
Abi bende 16 yasindayken 75hp jantsiz poloyla apacilik yapiyodumAslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBencede olmadık yerde kafasına saksı düşüp gidiyor insanlar, denizin dediği gibi ecel nerde ne zaman gelir belli olmaz. Dolayısıyla gözünün kestirdiği her delikten makas atmaya devam
Bide 98hp günah keçisi oldum diyosun da, üzülme bence hiç millet 70hp polo alıp jant atıp GTI yazısı yapıp ne apaçi hareketler yapıyor, sana denk gelseler içlerinden geçer gidersin
(miniyi övene bak yalnız, kendi arabasını satıyor
)
Bir yorum yaz:
-
ahah sende durmak yok yola devam diyosunAslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBencede olmadık yerde kafasına saksı düşüp gidiyor insanlar, denizin dediği gibi ecel nerde ne zaman gelir belli olmaz. Dolayısıyla gözünün kestirdiği her delikten makas atmaya devam
Bide 98hp günah keçisi oldum diyosun da, üzülme bence hiç millet 70hp polo alıp jant atıp GTI yazısı yapıp ne apaçi hareketler yapıyor, sana denk gelseler içlerinden geçer gidersin
)
bende mini one S yapcam concept araba diye kandırırım :P
Bir yorum yaz:
-
Bencede olmadık yerde kafasına saksı düşüp gidiyor insanlar, denizin dediği gibi ecel nerde ne zaman gelir belli olmaz. Dolayısıyla gözünün kestirdiği her delikten makas atmaya devam
)
Bir yorum yaz:
-
ahahahahah coook tesekkur ederım sonunda biri benim cezalardan ve ölüm haberlerin ne cektigimi anladıAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOoooooof Ooof! 3.sayfa haberinin topici olmus burasi ne yaptiniz yahu!!! Gokcem'in konusu offtopiclerin offtopici olmus.. :what:
Yepyeni genc bayan uyemizin kendine has uslubuyla kendinden bahsettigi bi konuyu nerelere cekmissiniz inanamiyorum..
Ayrica belkide Kendisi yakin gelecekte bir Burcu Cetinkaya olur, bir Nehir Yilmaz olur, belli mi olur?? Uzmeyin Gokcem'i!
ve burcu cetınkaya'ya bı kac kere mesaj attım ama takmadı benı...
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiArkadaşlar ben olayı toparlamaya çalışıyorum. Önceki yazımda da belirttiğim gibi 'shemsy' ile konuşurken hangi sayfada olduğumu unutmuşum bir an bunun için özür diledim. Daha ne diye ortalığı kızıştırıyosunuz. Gezi parkındaki polisin, bayan muhabire isyan ederken bağırdığı gibimi bağırayım
Bir yorum yaz:
-
Ooooooof Ooof! 3.sayfa haberinin topici olmus burasi ne yaptiniz yahu!!! Gokcem'in konusu offtopiclerin offtopici olmus.. :what:
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: