Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Izmir'den merhabaaaaa:)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• gökçem
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gecmis sayfalara bakınca silinmis oldugunu gordum mesajlarin.

"Admin'den cok Admincilik yapmayin olm! "

Gokcem'in kulagini ben cekecegim.

35KES99 via Tapatalk
    admin gaza getiriyorrrr bende şikayetçiyim ozaman ...

Bir yorum yaz:

• h2s2n
    yanıtladı
    hoşgeldiniz....

Bir yorum yaz:

• Kayhan
    yanıtladı
    ..........
    En son düzenleyen Kayhan; 18-11-13, 23:38.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Gecmis sayfalara bakınca silinmis oldugunu gordum mesajlarin.

"Admin'den cok Admincilik yapmayin olm! "

Gokcem'in kulagini ben cekecegim.

35KES99 via Tapatalk

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Istenirse kaldiririm tabiki
    Gokcem'i off-topic'lere yedirtmeyiz!

Kayhan da OK verirse mesajlari duzenleyip, on-topic (evet, yeni kavram yarattim..) mesajlara gore toparlamaya calisacagim.

35KES99 via Tapatalk

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ooooooof Ooof! 3.sayfa haberinin topici olmus burasi ne yaptiniz yahu!!! Gokcem'in konusu offtopiclerin offtopici olmus.. :what:

Yepyeni genc bayan uyemizin kendine has uslubuyla kendinden bahsettigi bi konuyu nerelere cekmissiniz inanamiyorum..

Ayrica belkide Kendisi yakin gelecekte bir Burcu Cetinkaya olur, bir Nehir Yilmaz olur, belli mi olur?? Uzmeyin Gokcem'i!

ps.Bu kadar kotumser olmaya gerek yok, ecelinde nerede gelecegi belli olmas(!)
    Bu kızda bi keramet var onu hissetim şuan NDG,,, bi merhaba dedi,, queen of the off topic yaptık kızcağızı,, her konuyu konuşabiliyoruz, sıcak hoşgörülü izmir edası sanırım bu NDG =O)
    Ne çektin be gökçe bu offtopiclerden sen =O)
    Evet admin bey abilerden rica etsek, formata yakışmadığına hep birlikte kanaat getirdiğimiz kaza yorumlarını kaldırmamız mümkünmüdür diyorum
    kendi adıma müdahil olduğum içinde kusura bakma diyorum gökçe

Bir yorum yaz:

• tutku
    yanıtladı
    Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bence sen One yazısını sök Gökçem; hem sen rahat edersin hem millet şüphe eder bu araba böyle nasıl gidiyor diye

Tutku sen büyüdün ama o kitle hala var merak etme... Şimdi de seni Tiguan ile sahilde makaslı yanlı giderken görmeyelim de
    Revoyu attirip blackout yaptirkm seninle deneriz

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    Bence sen One yazısını sök Gökçem; hem sen rahat edersin hem millet şüphe eder bu araba böyle nasıl gidiyor diye

Tutku sen büyüdün ama o kitle hala var merak etme... Şimdi de seni Tiguan ile sahilde makaslı yanlı giderken görmeyelim de

Bir yorum yaz:

• tutku
    yanıtladı
    Bencede olmadık yerde kafasına saksı düşüp gidiyor insanlar, denizin dediği gibi ecel nerde ne zaman gelir belli olmaz. Dolayısıyla gözünün kestirdiği her delikten makas atmaya devam

Bide 98hp günah keçisi oldum diyosun da, üzülme bence hiç millet 70hp polo alıp jant atıp GTI yazısı yapıp ne apaçi hareketler yapıyor, sana denk gelseler içlerinden geçer gidersin (miniyi övene bak yalnız, kendi arabasını satıyor)
    Abi bende 16 yasindayken 75hp jantsiz poloyla apacilik yapiyodum

Bir yorum yaz:

• gökçem
    yanıtladı
    Bencede olmadık yerde kafasına saksı düşüp gidiyor insanlar, denizin dediği gibi ecel nerde ne zaman gelir belli olmaz. Dolayısıyla gözünün kestirdiği her delikten makas atmaya devam

Bide 98hp günah keçisi oldum diyosun da, üzülme bence hiç millet 70hp polo alıp jant atıp GTI yazısı yapıp ne apaçi hareketler yapıyor, sana denk gelseler içlerinden geçer gidersin (miniyi övene bak yalnız, kendi arabasını satıyor)
    ahah sende durmak yok yola devam diyosun bende mini one S yapcam concept araba diye kandırırım :P

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• gökçem
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ooooooof Ooof! 3.sayfa haberinin topici olmus burasi ne yaptiniz yahu!!! Gokcem'in konusu offtopiclerin offtopici olmus.. :what:

Yepyeni genc bayan uyemizin kendine has uslubuyla kendinden bahsettigi bi konuyu nerelere cekmissiniz inanamiyorum..

Ayrica belkide Kendisi yakin gelecekte bir Burcu Cetinkaya olur, bir Nehir Yilmaz olur, belli mi olur?? Uzmeyin Gokcem'i!

ahahahahah coook tesekkur ederım sonunda biri benim cezalardan ve ölüm haberlerin ne cektigimi anladı
    ve burcu cetınkaya'ya bı kac kere mesaj attım ama takmadı benı...

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Arkadaşlar ben olayı toparlamaya çalışıyorum. Önceki yazımda da belirttiğim gibi 'shemsy' ile konuşurken hangi sayfada olduğumu unutmuşum bir an bunun için özür diledim. Daha ne diye ortalığı kızıştırıyosunuz. Gezi parkındaki polisin, bayan muhabire isyan ederken bağırdığı gibimi bağırayım

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• gökçem
    yanıtladı
    98 beygirlik arabayla günah keçisi oldum her neyse ...

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X