Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bencede olmadık yerde kafasına saksı düşüp gidiyor insanlar, denizin dediği gibi ecel nerde ne zaman gelir belli olmaz. Dolayısıyla gözünün kestirdiği her delikten makas atmaya devam
Bide 98hp günah keçisi oldum diyosun da, üzülme bence hiç millet 70hp polo alıp jant atıp GTI yazısı yapıp ne apaçi hareketler yapıyor, sana denk gelseler içlerinden geçer gidersin (miniyi övene bak yalnız, kendi arabasını satıyor)
Abi bende 16 yasindayken 75hp jantsiz poloyla apacilik yapiyodum
Ooooooof Ooof! 3.sayfa haberinin topici olmus burasi ne yaptiniz yahu!!! Gokcem'in konusu offtopiclerin offtopici olmus.. :what:
Yepyeni genc bayan uyemizin kendine has uslubuyla kendinden bahsettigi bi konuyu nerelere cekmissiniz inanamiyorum..
Ayrica belkide Kendisi yakin gelecekte bir Burcu Cetinkaya olur, bir Nehir Yilmaz olur, belli mi olur?? Uzmeyin Gokcem'i!
ps.Bu kadar kotumser olmaya gerek yok, ecelinde nerede gelecegi belli olmas(!)
Bu kızda bi keramet var onu hissetim şuan NDG,,, bi merhaba dedi,, queen of the off topic yaptık kızcağızı,, her konuyu konuşabiliyoruz, sıcak hoşgörülü izmir edası sanırım bu NDG =O)
Ne çektin be gökçe bu offtopiclerden sen =O)
Evet admin bey abilerden rica etsek, formata yakışmadığına hep birlikte kanaat getirdiğimiz kaza yorumlarını kaldırmamız mümkünmüdür diyorum
kendi adıma müdahil olduğum içinde kusura bakma diyorum gökçe
Yorum Yap