Aslı Musty tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Izmir'den merhabaaaaa:)
Çöküş
X
-
O degilde Izmir'de herkes yavas yavas sakin sakin tingirmingir yolunda gidiyor tezim Gokcem sayesinde curudu sevindim!
Bi ara gergin Kaan kardesimlede tanisin onun arabasida cok keyifli bi MINI oldu ve iddia edebilirim ki sayilidir izmirde
ps. gokcem mustangciymis bende Dodge Challenger hastasiyimdir anti parantez belirteyim ortak noktalarimiz benzer sayilir. sevindirici!sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı gökçem tarafından gönderilmiş Mesajı göster3.sayfa haberleri gibi topic oldu biraz sanki ... Uzuldum boyle seyle yazmaniza
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO degilde Izmir'de herkes yavas yavas sakin sakin tingirmingir yolunda gidiyor tezim Gokcem sayesinde curudu sevindim!
Bi ara gergin Kaan kardesimlede tanisin onun arabasida cok keyifli bi MINI oldu ve iddia edebilirim ki sayilidir izmirde
ps. gokcem mustangciymis bende Dodge Challenger hastasiyimdir anti parantez belirteyim ortak noktalarimiz benzer sayilir. sevindirici!
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKusura bakma, seni üzmek değildi niyetim, çok üzüldüğüm bir olay aklıma geldi ve 'shemsy' ile senin sayfanda konuştuğumu unuttum bir an, ama bu olaydan biraz derste almak lazım diye düşünüyorum. Ben ki eskiden çok deli süren bir insandım yanımda biri olsun olmasın, umrumda değildi.Ancak bu olaydan sonra bir tuhaf oldum ve eskisi gibi değilim. Artık yanımda kimse olmadığı zamanlar eskisi gibi olmasada tehlikeli sürerim, ne demişler akacak kan damarda durmuyo işte.
Yorum Yap
-
Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş5237 sayılı Türk Ceza Kanunun 179. maddesinin 2. bendi der ki : "Kara, deniz, hava veya demiryolu ulaşım araçlarını kişilerin hayat, sağlık veya malvarlığı açısından tehlikeli olabilecek şekilde sevk ve idare eden kişi, iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır."
Bu bağlamda tehlikeli araç kullanılmaması hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim.
Yorum Yap
-
Aslı gökçem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbunlar kotu seyler tabı de eglence tarafından bahsedelım sadece bence
Yorum Yap
-
Ooooooof Ooof! 3.sayfa haberinin topici olmus burasi ne yaptiniz yahu!!! Gokcem'in konusu offtopiclerin offtopici olmus.. :what:
Yepyeni genc bayan uyemizin kendine has uslubuyla kendinden bahsettigi bi konuyu nerelere cekmissiniz inanamiyorum..
Ayrica belkide Kendisi yakin gelecekte bir Burcu Cetinkaya olur, bir Nehir Yilmaz olur, belli mi olur?? Uzmeyin Gokcem'i!
ps.Bu kadar kotumser olmaya gerek yok, ecelinde nerede gelecegi belli olmas(!)sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Arkadaşlar ben olayı toparlamaya çalışıyorum. Önceki yazımda da belirttiğim gibi 'shemsy' ile konuşurken hangi sayfada olduğumu unutmuşum bir an bunun için özür diledim. Daha ne diye ortalığı kızıştırıyosunuz. Gezi parkındaki polisin, bayan muhabire isyan ederken bağırdığı gibimi bağırayım
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOoooooof Ooof! 3.sayfa haberinin topici olmus burasi ne yaptiniz yahu!!! Gokcem'in konusu offtopiclerin offtopici olmus.. :what:
Yepyeni genc bayan uyemizin kendine has uslubuyla kendinden bahsettigi bi konuyu nerelere cekmissiniz inanamiyorum..
Ayrica belkide Kendisi yakin gelecekte bir Burcu Cetinkaya olur, bir Nehir Yilmaz olur, belli mi olur?? Uzmeyin Gokcem'i!
ps.Bu kadar kotumser olmaya gerek yok, ecelinde nerede gelecegi belli olmas(!)
ve burcu cetınkaya'ya bı kac kere mesaj attım ama takmadı benı...
Yorum Yap
-
Bencede olmadık yerde kafasına saksı düşüp gidiyor insanlar, denizin dediği gibi ecel nerde ne zaman gelir belli olmaz. Dolayısıyla gözünün kestirdiği her delikten makas atmaya devam
Bide 98hp günah keçisi oldum diyosun da, üzülme bence hiç millet 70hp polo alıp jant atıp GTI yazısı yapıp ne apaçi hareketler yapıyor, sana denk gelseler içlerinden geçer gidersin (miniyi övene bak yalnız, kendi arabasını satıyor)
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBencede olmadık yerde kafasına saksı düşüp gidiyor insanlar, denizin dediği gibi ecel nerde ne zaman gelir belli olmaz. Dolayısıyla gözünün kestirdiği her delikten makas atmaya devam
Bide 98hp günah keçisi oldum diyosun da, üzülme bence hiç millet 70hp polo alıp jant atıp GTI yazısı yapıp ne apaçi hareketler yapıyor, sana denk gelseler içlerinden geçer gidersin (miniyi övene bak yalnız, kendi arabasını satıyor)
Yorum Yap
Yorum Yap