Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Izmir'den merhabaaaaa:)
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göstersizde benim kadar forumda eskiymişsiniz ama ben size hiç hoşgeldiniz dememişim,,, malum denizciiym sonradan görüyorum herşeyi,,
mini one' nıza one diyenlere boşver sen anlamazsın diyin bence,
çünkü herkes anlamaz onun değerini hayatımıza giren ilk güzellik mini one di,,,
bide şu mustang olayına açıklık getirelim
ben ve cabriozan abimin belki daha tarafımıza toplayacak müridte bulabiliriz
üstü açık olan bi mustang mi,,
yoksa daha kaslı ve güçlü görünen bi mustang mi,,,
klasikçi olduğumuzu düşünerek bu resimlerle geldim
Neyse geçte olsa bir hoşgeldiniz demek için ve kendimi affettirme çabası içinde olarak keyifli forumlar diliyorum
Yorum Yap
-
Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhahah biz eskidik olm ben 90ı geçmiyorum ki
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Sanırım üstte ki fotograf ilk cıkan versiyonu mustang'in, altta ki ise Mach serisinden Mach 1 gibi. emin degilim. Her biri ayrı güzel, ben Cabrio'yu alırdım ama
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göstersizde benim kadar forumda eskiymişsiniz ama ben size hiç hoşgeldiniz dememişim,,, malum denizciiym sonradan görüyorum herşeyi,,
Neyse geçte olsa bir hoşgeldiniz demek için ve kendimi affettirme çabası içinde olarak keyifli forumlar diliyorum
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSanırım üstte ki fotograf ilk cıkan versiyonu mustang'in, altta ki ise Mach serisinden Mach 1 gibi. emin degilim. Her biri ayrı güzel, ben Cabrio'yu alırdım ama
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş2007 deki cooper s ti sanirim uzuci bi olaydi
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmişBi cooper s vardi benim aklimda o kalmis bu olayda uzucuymus allah rahmet eylesin
Yorum Yap
-
Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryazık bu kıza hem mini one'ı var hemde Amerikan mi istiyor?
pek fazla derdi yok sanırım basına dert arıyor hahaha
Yorum Yap
-
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster2006 model yeşil cooperdı kazada araç tanınmaz haldeydi, dayım sanayide mekanikçidir onun elemanı var kaportacı o aracı kendine alıp çok güzel toplamıştı hatta o kadar iyi topladı ki sattığında borusan'a götürdü borusan sadece komple boya var dedi, ben toplandıktan sonrada bindim o araca bi tuhaf oldum gerçekten kız daha 19 yaşındaydı ismi ece maviş'ti plakada 34 ec 250 ydi aracın google da var kendi siteside var çok üzülmüştüm o günden beridir eskisi gibi süremiyorum.
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMustang deme Gokcem'e. Yarası buyukmus
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı gökçem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterya ne yarası ünlü oldum bi kere kaçınızı tüm türkiye tanıyo?
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap