teşekkürler
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Izmir'den merhabaaaaa:)
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
::lord_sarven::
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVideo'su var elimizde.... Ben 105 civarinda idim. Gerisini anlatmiyorum. Forum kurlarina aykiri... :-)
P.S: Bi de Admin ile kapisti peh!!! Makas degil bana gore 'makrome' filan yapti....
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVideo'su var elimizde.... Ben 105 civarinda idim. Gerisini anlatmiyorum. Forum kurlarina aykiri... :-)
P.S: Bi de Admin ile kapisti peh!!! Makas degil bana gore 'makrome' filan yapti....
Wishmansigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı gökçem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMERHABA, ben Gökçem bir yıldır MINI ONE kullanıyorum bazı insanlar mini one O NE ?diye espiri yapıyor hiç hoş değil.İzmir'de yaşıyorum gediz üniversitesinde uluslararası ticaret ve pazarlama okuyorum aslında ingilizce söyleyince daha havalı oluyor yolda mini görünce garip sesler çıkaran türden bi mini aşığıyım aslında mustang seviyorumda onun forumunu bulamadım :P kısacası şimdilik benden bu kadar
mini one' nıza one diyenlere boşver sen anlamazsın diyin bence,
çünkü herkes anlamaz onun değerini hayatımıza giren ilk güzellik mini one di,,,
bide şu mustang olayına açıklık getirelim
ben ve cabriozan abimin belki daha tarafımıza toplayacak müridte bulabiliriz
üstü açık olan bi mustang mi,,
yoksa daha kaslı ve güçlü görünen bi mustang mi,,,
klasikçi olduğumuzu düşünerek bu resimlerle geldim
Neyse geçte olsa bir hoşgeldiniz demek için ve kendimi affettirme çabası içinde olarak keyifli forumlar diliyorum
Yorum Yap
-
yazık bu kıza hem mini one'ı var hemde Amerikan mi istiyor?
pek fazla derdi yok sanırım basına dert arıyor hahaha[CENTER]| www.ka-style.com |[/CENTER]
Yorum Yap
-
Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryazık bu kıza hem mini one'ı var hemde Amerikan mi istiyor?
pek fazla derdi yok sanırım basına dert arıyor hahaha
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap