Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
La bendede kalmadiya flyer. En son fenerbahcede minili (arabasi mini olan) bi kiz durdurdum cami acti, elimi sofor kapisindaki cebe attim bos. Biz mini event konvoy kulup falan dedim sonra ok kib bye aeo dedim yani tez zamanda 4eva 'ya da flyer verile!
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Dun Aklin neredeydi?!?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
La bendede kalmadiya flyer. En son fenerbahcede minili (arabasi mini olan) bi kiz durdurdum cami acti, elimi sofor kapisindaki cebe attim bos. Biz mini event konvoy kulup falan dedim sonra ok kib bye aeo dedim yani tez zamanda 4eva 'ya da flyer verile!
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Ben şişli tarafında oturuyorum çevrede çok fazla MINI var bikaçının üzerinde parmak kadar toz olsa da bazıları umut vaad ediyor
Yakın zamanda Kayseriye döneceğim için gitmeden buradakiler için gidince de ordakiler için acil Flyer almam gerek yarın sabah müsaitim nerden temin edebilirim?
Dun diyeydin ya Harun!
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz: