Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kulubumuze davet ettigimiz MINI'ler
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBunu da yengemize alalim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİzmit Outlet Center bile olsa 16 CPR buldum mu kaçırmam arkadaş
Bir yorum yaz:
-
İzmit Outlet Center bile olsa 16 CPR buldum mu kaçırmam arkadaş
Bir yorum yaz:
-
Ataköy Plus da flyerı çaktım bakalım
Bir yorum yaz:
-
Guzelim MINI'yi ne hale getirmisler. Bunu goren kacsin valla ya da araca el koysun. kadife kaplamak nedir ya
Bir de utanmadan aciklama yazmis Turkiye'de ilk diye...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTarik bu arabanin sahibini Ecem sanip flyer a tel no falan yazmadin insalla
GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTarik bu arabanin sahibini Ecem sanip flyer a tel no falan yazmadin insalla
GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterViaportta kartvizitime not yazip birakmak zorunda oldugum Minikler
Oteki icin bir fikrim yok
Bir yorum yaz:
-
Aslı jansut tarafından gönderilmiş Mesajı gösterErenköy sbux önü flyerlandı
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiErenköy sbux önü flyerlandı
Bir yorum yaz:
-
Gunseeeer flyer dagitimin muazzam tebrik ve tesekkur ediyorum, en son kayit olan uyemiz seni referans gostermis, bence yesil countryman geldi
Bir yorum yaz:
-
Siyah 2006 R50 bronz jantlar
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: