Aslı Harun tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kulubumuze davet ettigimiz MINI'ler
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ben şişli tarafında oturuyorum çevrede çok fazla MINI var bikaçının üzerinde parmak kadar toz olsa da bazıları umut vaad ediyor
Yakın zamanda Kayseriye döneceğim için gitmeden buradakiler için gidince de ordakiler için acil Flyer almam gerek yarın sabah müsaitim nerden temin edebilirim?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiNe zamandır gözüme kestirmiştim.. Bugün flyer verebildm.. Feneryolu..
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay KaramanEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Eskisehirde mini yok arkadas zar zor bulduk birisi bu flayeri biraktik birisinede isiklarda camdan verdik fotosuz beklemedeyiz simdi gelmelerini
34NSC46Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi
Bir yorum yaz:
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün AU dan flyer'ı geri aldm.. Bugün yine erenköyde 2.orta sokakta başka bir MINI ye verdim..
[ATTACH]3124[/ATTACH]
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiDün AU dan flyer'ı geri aldm.. Bugün yine erenköyde 2.orta sokakta başka bir MINI ye verdim..
ImageUploadedByTapatalk1387634285.655720.jpg
tooncay
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAu plaka da satilik sahibinden.com da. Ekmek cikmaz abi ondan
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
tooncay
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAu plaka da satilik sahibinden.com da. Ekmek cikmaz abi ondan
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO yuzden demedim uye mi degil mi bilmiyorum zaten instagramda takipcimiz kendisi
tooncay
Bir yorum yaz:
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDavet etmese miydim?!
tooncay
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPNR 65 tuncay muftuoglunun arabasi,
Yeni uyemiz handenin arkadasi yanlis hatirlamiosam
tooncay
Bir yorum yaz:
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterErenköy.. Midpoint'un arka sokağı..
[ATTACH]3120[/ATTACH]
tooncay
Yeni uyemiz handenin arkadasi yanlis hatirlamiosam
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiKulubumuze davet ettigimiz MINI'ler
Erenköy.. Divan'ın arka sokağı..
ImageUploadedByTapatalk1387557242.474327.jpg
ImageUploadedByTapatalk1387557253.634201.jpg
tooncay
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe kacirdiklarinin farkinda degillerbilseler hemen uye olurlar da iste : ))
CANSU DENİZ
34 HH 8854
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: