Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kulubumuze davet ettigimiz MINI'ler
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Misafir cevap verdiAslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu foruma 2 tarik fazlagerci bu tarigin oglan
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
CANSU DENİZ
34 HH 8854
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı jansut tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahah taktım o siyah buraya gelecek!
CANSU DENİZ
34 HH 8854gerci bu tarigin oglan
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bir yorum yaz:
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBitanede kirmizi deri dosemeli cabrio ya vermistik onu da unutmayalim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaslak!
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBuyuksehir calisiyor
CANSU DENİZ
34 HH 8854
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı jansut tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Işık ünv w/ evrimergin
CANSU DENİZ
34 HH 8854
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi
Işık ünv w/ evrimergin
CANSU DENİZ
34 HH 8854
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTrafikte bir countryman'e werdim simdi arkasindan gelen fiat doblo'da istedi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı göster[IMG]http://img.tapatalk.com/d/
13/12/18/e5e2yzum.jpg[/IMG] uyemi bilmiyorum bugun onune park ettigim cm ne 4eva nin bana verdigi elimdeki yegane hatira diye sakladigim flyeri verdim mini kardesligi adina
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Kadikoy ido Ispaarkta 2 MINI referanssiz flyerlandi
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiFlyer'sız whatsapp dan davet ettim!!
ImageUploadedByTapatalk1387193172.465094.jpg
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: