Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
PİŞtİ
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ya benimde ilk tercihimdi aslında varex öncelik sonra dp yapıp yazılım atmak ama kerem ile bi on görüşme yaptık beni soguttu masrafta iyi oluyor. Ya da dp yapıp iyi bi son susturucu, yoksa bekleyip gidicem ben böyle :screwy:
Neyse konu dagilmasinEn son düzenleyen c.A.n; 06-08-12, 18:13.
Yorum Yap
-
EG3
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEgemen yanlız pişti yapmayla kalmamışın murat abide ilk defa araba geçmiş olmuş
2) Cepten konuştuk
3) Bekledik ki gelsin.. Ben 100 km/sa hızla gittiğime, arada 100 m kadar mesafe olduğuna ve bu mesafeyi 6,5dk da aldığına göre Wishman takriben 46 km/saat hızla gidiyordu ))
Yorum Yap
-
Aslı EG3 tarafından gönderilmiş Mesajı göster1) Geçtik (120 km/sa)
2) Cepten konuştuk
3) Bekledik ki gelsin.. Ben 100 km/sa hızla gittiğime, arada 100 m kadar mesafe olduğuna ve bu mesafeyi 6,5dk da aldığına göre Wishman takriben 46 km/saat hızla gidiyordu ))
Wishcekerman
Yorum Yap
-
ONRCN
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster))))) Onurcanda var sagolsun polisleri gıcık ediyor kumandayla.
Yorum Yap
-
Aslı ONRCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHehhe Cidden polis konusunda 1 numara.. Ayrica sakin gitmek istedigimde yanimdakiyle normal ses tonuyla konusmami sagliyor
hahahahhaahhahahah
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
pisti mi desem ne desem bilemedim buyrun fotograf MINIyi gormedim ama pilotuyla karsilikli oturup sohbet ettik bu arada Luai pisti canim insan sol seritten gider dimi hemen komsu firin yerine caribounun orada olsan hemmen atlardim onune neyse bi dahakine affetmem maganda yaya NDG elinde flyer ve stickerla yolunu keserim
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSemihle lui caddede pisti
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSemihle lui caddede pisti
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterpisti mi desem ne desem bilemedim buyrun fotograf MINIyi gormedim ama pilotuyla karsilikli oturup sohbet ettik bu arada Luai pisti canim insan sol seritten gider dimi hemen komsu firin yerine caribounun orada olsan hemmen atlardim onune neyse bi dahakine affetmem maganda yaya NDG elinde flyer ve stickerla yolunu keserimRMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVay vay insan gordunde haber verirdi senide gorurduk arada
Aaaaa bu olmadi ben cok yavas giderim keske gorusseydik
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap