Eyvah eyvah Pishti sayfasida acilmish =)
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
PİŞtİ
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
BuBu -
Korkma yavrum gazoz içer misinAslı BuBu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEyvah eyvah Pishti sayfasida acilmish =)
Korkun Pishti sayfası resimli artık :P
Yorum Yap
-
cezalar resimli geliyoya bizde ona döndürdük olayıAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKorkma yavrum gazoz içer misin
kanıtı olacak elımızde artık
Yorum Yap
-
dün akmerkez önü pişti, karşı seritten gidiyordunAslı BuBu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEyvah eyvah Pishti sayfasida acilmish =)
ama resim yok
Yorum Yap
-
ümkünse resimde isterükkAslı selcuk-34 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdün akmerkez önü pişti, karşı seritten gidiyordun
ama resim yok 
Yorum Yap
-
BuBu
Gazoz ne alaka Alen abi?Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKorkma yavrum gazoz içer misin
Resim isteriz resiiim =)Aslı selcuk-34 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdün akmerkez önü pişti, karşı seritten gidiyordun
ama resim yok 
Yorum Yap
-
ahahahha.. masum koylu yaaAslı BuBu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGazoz ne alaka Alen abi?
Yorum Yap
-
Ahaha Nuri Alço repliği yaptım sana neyse hiç Turk filmi seyretmedigini varsayıyorum.Aslı BuBu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGazoz ne alaka Alen abi?
Resim isteriz resiiim =)
:P Evet ama ucan daire yokAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterahahahha.. masum koylu yaa
Yorum Yap
-
Unutmayalım "Köylü Milletin Efendisidir" M.Kemal ATATÜRK

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterahahahha.. masum koylu yaa
Yorum Yap
-
-
yan masanda oturan arkadasina selam vermedin mi Cem?Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdün gece akt miniyi gördüm hardal da yan masamda oturdun osman
Yorum Yap

Yorum Yap