Alen başkan bakırköy sahilde piştiiiii )
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
PİŞtİ
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhttp://instagr.am/p/NqTiwMibZU/ pistiiii
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen başkan bakırköy sahilde piştiiiii )
Yorum Yap
-
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdün gece bağdat caddesi dolaylarında okadar çok mini gördümki plakalarını alamadım bile dün herkes dışardaydı sanırım.
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla dün göztepeden gelipte ışıklardan caddeye dönülen kavşakta baya güzel bi mini gördüm, hoş soft modifiyeliydi. birde dc plaka r56 gördüm sanırım koyu renkti.
Tapatalk 2 ile HTC One X cihazımdan gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende flayersizliktan 4mininin silecegine post-it yapistirdim caddede bu nasil rezilliktir yaa ahahaha
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGokhan bak flyer lazımmıs sende kaldı mı?
Yorum Yap
-
gokhan adminim ve sevgili babacim adresimi yolladim blackberry tapatalk yine sorunlu yua kusura bakmayin canim Aaaaa! olur arada oyle seyler bana soyle tomar tomar yollayin anca keser gunde 2374629749463472398723979717 tane MINI gordugum icin anca keser bugun nisantasinda rahat 20tane gordum .. postit'im bitti ama :/
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDC plaka R56 benim, siyah renk
Tapatalk 2 ile HTC One X cihazımdan gönderildi
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap